Cecchinello připravuje svůj tým

"Zbláznil bych se, kdybych vůbec nemohl jet na závodním motocyklu," říká Lucio Cecchinello a již si pro sebe objednává nové kombinézy.

Lucio Cecchinello zahájil přípravu svého týmu na nadcházející sezónu. Vedle jednání s továrnou Aprilia a jednání se sponzory, absolvoval prozatím jediný jezdec Cecchinellova týmu - Randy De Puniet z Francie, testování nového materiálu pro příští sezónu.
Lucio vysvětlil, že Randy na okruhu u Valencie testoval zcela nový stroj z italské továrny v Noale, na kterém je potřeba doladit nejen motor, ale i celý podvozek. Testování začalo v úterý a skončilo ve čtvrtek. Mladý Francouz si při něm zlepšil své maximum na tomto okruhu o několik desetin.
Strukturu týmu prozatím Cecchinello neprozradil, upozornil však, že vše záleží na finančních možnostech. "Přesto mohu říci, že bych chtěl mít dva jezdce ve třídě 250 ccm a jednoho ve třídě 125 ccm, všichni by jeli na továrních Apriliích," vysvětloval Lucio Cecchinello.
Italský veterán oznámil, stejně jako několik jeho kolegů, konec aktivní kariéry, přesto si nyní nechává vrátka stále otevřená. "Dal jsem do tohoto sportu množství lásky a je pro mě obtížné pomyslet, že již nikdy nebudu závodit," říká Cecchinello, který byl po skončení závodu třídy 125 ccm ve Valencii dojatý až k slzám. "Ve skutečnosti jsem si již objednal nové kombinézy pro zimní testování, abych mohl alespoň vyjet a zahřát mým jezdcům jejich stroje. Zbláznil bych se, kdybych vůbec nemohl jet na závodním motocyklu."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist