Camel Pramac Honda v Montmeló

Tým Sita Ponse je připravený na nadcházející tři dny. Jak Max Biaggi, tak i Makoto Tamada, přiznali v tiskové zprávě týmu, že okruh patří k jejich oblíbeným dráhám.

Závodní sezóna Grand Prix se mílovými kroky blíží ke svému startu. Každoroční předzvěst zahájení šampionátu nejprestižnější série světa jsou IRTA testy, které nyní vstupují do své nejpřitažlivější fáze - nastupují jezdci třídy MotoGP.
Mezi jezdci pochopitelně nebudou chybět ani piloti týmu Camel Pramac Pons - Max Biaggi a Makoto Tamada. Pro tým Sita Ponse budou mít nadcházející testy obzvlášť pikantní příchuť, vždyť hlavní partner jeho týmu - Camel, je zároveň i oficiálním partnerem těchto IRTA testů. Po oficiální prezentaci, která proběhla v minulém týdnu, budou mít fanoušci opět možnost vidět své idoly, a to tentokrát v plné akci.
Max Biaggi (pneu Michelin)
Miluji okruh v Barceloně, ale musím říci, že po letech co ho používá Formule 1 je jeho povrch zničený, zvláště v místech pro brždění. Každopádně to je dobrý okruh pro zahájení série důležitých testů. Měli bychom od Hondy dostat nějaké nové díly do podvozku, ale v každém případě zahájím se základním nastavením, které jsem zde použil při poslední návštěvě. Samozřejmě vezmeme v úvahu výsledky posledních testů, zvláště v otázce přední pneumatiky. Věřím, že Michelin připraví nějakou novou věc. Máme před sebou tři dny, kdy musíme odvést dobrou práci,. Závěry učiním až po testech.
Makoto Tamada (pneu Bridgestone)
Testy v Catalunyi jsou opravdu důležité. Je to poslední šance, kdy můžeme pracovat na vylepšení nastavení motocyklu před startem Mistrovství Světa. Musíme odvést absolutně nejlepší práci po celou dobu těchto testů. S motocyklem jsem opravdu spokojený, má úžasnou sílu. Vím, že Bridgestone přiveze sem do Montmeló nějaké nové pneumatiky. Již se nemůžu dočkat až vyjedu na okruh a budu je zkoušet. Mám tento okruh obzvlášť rád a tak očekávám během následujících třech dnů nějaké uspokojení.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist