Burns doufá, že ho FIM vpustí do závodu

Chris Burns společně s týmem WCM je v Jerezu a doufá, že komisaři FIM připustí jeho mateřský tým do nedělního závodu.

Britský jezdec Chris Burns startující v MotoGP v týmu Petera Clifforda Harris WCM stále neví zda se dočká svého debutu v závodě MotoGP. Burns nejpere sice zvládnul náročnou kvalifikaci na první závod sezóny v japonské Suzuce, ale kvůli problému s jediným motorem nemohl nastoupit do nedělního závodu. Následně byl z druhého závodu tým Harris WCM diskvalifikovaný a tak Chris Burns nyní přijíždí do Jerezu s nejistotou zda bude jeho tým konečně vpuštěn na samotný start.
"Plánujeme závodit a já jen doufám, že můžeme mít vše připraveno," říkal na začátku tohoto týdne Chris Burns. "Tým vložil hodně práce a hodin do stavby motocyklů a já chci jet svůj první závod MotoGP. Je to velmi frustrující období pro nás všechny, ale zůstáváme stále soustředěný a připravený."
Tým WCM začal modifikace svého motoru ihned po jihoafrické Grand Prix, ale v době psaní tohoto článku je stále nejisté zda FIM připustí na Grand Prix Španělska právě tento tým, který je samozřejmě i se svými modifikovanými stroji Yamaha YZF R1 právě v místě dění - v Jerezu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist