Bittman čeká na Kitt

Na nový Kitt do své Hondy RS 125R čeká český jezdec Václav Bittman, dočkat by se ho měl ještě před odjezdem na dovolenou, kterou plánuje v italských Alpách.

Václav Bittman se připravuje na dovolenou, kterou bude trávit od posledního dne tohoto měsíce v italských Alpách. Ještě než odcestuje, svěřil se s několika informacemi ohledně své další sezóny v sedle závodního motocyklu Honda RS 125R.
"Koncem ledna by mi měl konečně dorazit z Japonska kompletní kit na mojí motorku," říká Vašek Bittman na svých internetových stránkách. "V těchto dnech však pouze nečekám na kitové díly, ale stále pracuji na motocyklu. Makáme na podvozku i na motoru, protože mi pochopitelně zůstal ten loňský. Budu mít tedy do letošní sezóny dva motory - jeden loňský a druhý bude kompletně nový. Ten ze sezóny 2003 budu používat jako náhradní. První testování připravujeme společně s týmem na začátek března a s největší pravděpodobností ho absolvujeme na okruhu v chorvatské Rijece. Toto testování proběhne zatím ještě se starým motorem. Nový motor s novým kitem budeme testovat až při testech v České Republice, které se budou konat po testech v Rijece. Prozatím ještě nebylo určeno, na kterém okruhu tohle domácí testování absolvujeme. Po testech se následně již pouze vše doladí a hurá k prvnímu závodu do italské Vallelungy, který se jede nezvykle brzo - již 4. dubna. Více info naleznete na www.vaclavbittman.com.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist