Bayliss prorokuje dobrý rok

Australský jezdec Troy Bayliss prorokuje dobrý rok pro šampionát World Superbike, kde se v roce 2001 stal Mistrem Světa.

Mistr Světa třídy Superbike z roku 2001 Troy Bayliss, současný jezdce Ducati Marlboro v MotoGP, podpořil svou bývalou sérii, když prorokoval další dobrý rok, který bude podle Australana právě v letošní sezóně. Výrazné změny v pravidlech i odchod Neila Hodgsona a Rubena Xause podle Baylisse nebudou mít vliv na zajímavosti šampionátu litrových čtyřtaktů.
"Všichni pojedou na pneumatikách Pirelli a to učiní závody vyrovnanější," říkal Troy Bayliss na adresu WSBK. "Asi se zvýší poměr přímých soubojů. Vždy bylo v Superbike dobré závodění a já jsem si jistý, že v tomto roce tomu nebude jinak. Myslím si, že to bude velmi dobrý rok. Myslím si, že velmi dobrý bude Régis Laconi, jistě se dá říci, že tam bude i Nori, který je v superbike vždy dobrý, ale podle testů to bude Régis."
Troy Bayliss se dnes (v neděli) přesune společně se svým týmem do Malajsie, kde od středy absolvuje na okruhu Sepang testování nového stroje Ducati Desmosedici GP4.
"Poprvé jsem viděl nový motocykl na týmové prezentaci, ještě jsem na něm nejel," říká Australan žijící v Monte Carlu. "Již při testech ve Valencii jsem zkoušel několik nových dílů, ale nebylo to na novém motocyklu. Opravdu se těším, až si na něj sednu. Pokud bude alespoň z poloviny tak dobrý jako vypadá, tak budu jistě spokojený."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist