Bautista rychlejsi nez Grand Prix

O zavode uz referoval Racing, ale i behem treninku se udala zajimava episoda.

Bautista rychlejsi Grand Prix
Pilot tymu SEEFORD RACING, Alvaro Bautista na Aprilii, byl v kvalifikacnim treninku mezinarodniho mistrovstvi Spanelska na okruhu Ricarda Torma ve Valencii rychlejsi, nez POLE - POSITION cas, zajety pred 14 dny Alexem de Angelisem. Mezi 65-ti trenujicimi jezdci (ale bez ceske ucasti) kubatury 125 ccm zajel cas 1:40.266, zatimco Alexi de Angelisovi stacil pri GP k tomuto uspechu cas 1:40.440. Take druhy v treninku, madarsky jezdec Gabor Talmasci - poprve na tovarni Malaguti, by se casem 1:40.699 postavil pri minule GP jeste do prvni rady startovniho rostu !
Z prvni rady do samotneho zavodu pak jeste odstartovali Sergio Gadea, ktery zajel v treninku CEV na tisicinu stejny cas, jako pozdejsi vitez GP Valencie, Casey Stoner (1:41.240 - 8. misto v QP GP) a Manuel Hernandez (1:41.506 - 11. misto v QP GP).
V zavode samotnem se potom predstavilo nekolik dalsich jezdcu se zkusenostmi ze startu v Grand Prix, jako napr. Madar Toth, Spanele Ortega a Bonache, Italove Aldrovandi, Manna (ten jeste na Aprilii) a Danese, Brit Smart, nebo Nemec Giuseppetti.
Urcitou zajimavosti byl take start Holandana Raymonda Schoutena - mel by jet v roce 2004 A - Kit Hondy - v tymu Arie Molenaara. Ten se ale do hlavniho zavodu vubec nekvalifikoval a v sobotnim "Zavode utechy" na 9 kol skoncil jako 12. !!! se ztratou 23,4 sec. za viteznym Nemcem Minneropem z tymu ADAC Honda.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist