Barros zřejmě opravdu k Hondě

Alex Barros zřejmě již při testech v malajsijském Sepangu bude sedlat stroj Honda RC 211V týmu Repsol Honda.

Alex Barros plánuje vyřešit svou budoucnost ještě před testy v malajsijském Sepangu. Již dlouho se veřejně hovoří o tom, že by měl brazilský jezdec vyřešit svou situaci návratem na motocykl Honda. Ač pan Ondřej Horský ve včerejším čísle Světa motorů již všechny informuje o tom, že Alex Barros přestoupil do týmu Repsol Honda (zřejmě má lepší informace než samotný Alex), pravda je taková, že nejzkušenější jezdec současného MotoGP je stále členem týmu Gauloises Yamaha.
"Ještě nemůžeme veřejnosti nic říci, ale zřejmě již příští týden učiníme prohlášení," říkal dnes Barrosův tiskový mluvčí.
Nyní to vypadá již téměř jisté, že se Alex Barros stane jezdec Hondy a opravdu zaujme místo po přestoupivším Valentino Rossim u týmu Repsol Honda, kde se stane kolegou amerického jezdce Nicky Haydena.
Pokud vše půjde jak se předpokládá, mohl by 32 roků starý jezdec debutovat u španělského týmu již při testech v Sepangu.
Tuto domněnku potvrzuje i prohlášení Noricka Abeho na jeho oficiálních stránkách, kde Abe říká: "Dosáhl jsem dohody jet MotoGP v Mistrovství Světa 2004. Již brzy oznámím detaily o mém týmu. Mám naplánováno začít testovat na konci ledna."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist