Autogramiáda v Brně

S fixou v ruce statečně čelili náporu podpisuchtivých fanoušků bratři Jakub a Matěj Smržové, Michal a Lukáš Šemberové, Ondra Ježek, Miloš Čihák, Markéta Janáková, Michal Prášek, Jakub Kornfeil, Marek Svoboda a „služebně nejstarší“ Frankie Mrázek.

V předvečer Mikuláše, ve středu 5. prosince se v brněnském knihkupectví Jiřího Šedivého konala tradiční autogramiáda našich předních motocyklových jezdců u příležitosti vydání již 10. ročníku knihy „Mistrovství světa motocyklů 2007“, jejimž autorem je známý brněnský fotograf Vladimír Rejda.
A tak byli s fixou v ruce videni jak bratři Jakub a Matěj Smržové, nebo Michal a Lukáš Šemberové, ale i Ondra Ježek, Miloš Čihák, Markéta Janáková, Michal Prášek, Jakub Kornfeil, Marek Svoboda a „služebně nejstarší“ Frankie Mrázek.
Možnosti krátkých rozhovorů s každým z nich využil Joska Kubíček, komentátor české verze Eurosportu a manažer World Supersport týmu KL Intermoto. Roli „kmotra knihy“ na sebe vzal Dan Peták, který několik let jako mechanik pracoval v seriálu MotoGP , naposledy v týmu Kawasaki.
A tak autogramiáda v Brně byla příjemnou tečkou za letošní motocyklovou sezónou.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist