Autogramiáda, křest knihy a prezentace Intermota v Brně

Ve středu 3.prosince 2014 odstartuje v 16 hodin v prostorách Moravského zemského muzea speciální autogramiáda, která se koná u příležitosti vydání již 17.ročníku knihy Mistrovství světa motocyklů 2014. Součástí akce bude také prezentace týmu Intermoto Ponyexpres.

Autogramiády se zúčastní známí motocykloví závodníci jako Jakub Kornfeil, Karel Hanika, Ondřej Ježek, Jakub Smrž, Matěj Smrž, Jan Halbich, Michal Filla, Michal Prášek, Martin Gbelec, Miroslav Popov, Michal Šembera a Romana Tomášková.

Součástí celé akce je rovněž prezentace týmu Kawasaki Intermoto Ponyexpres, jenž v letošním ročníku mistrovství světa třídy Supersport dosáhl skvělého výsledku v podobě druhého místa v soutěži týmů a třetího v soutěži jednotlivců. Přítomen bude technický a sportovní ředitel stáje Kawasaki Intermoto Ponyexpres Andrew Pitt (dvojnásobný mistr světa supersportů) a jeden z letošní jezdecké sestavy Mason Law. Oba budou odpovídat na otázky v plánované tiskové konferenci.

Kromě podpisů si ve středu můžete vylosovat i některou z mnoha zajímavých cen, jako jsou například knihy, kalendáře, víno z vinařství Valihrach, suvenýry od zúčastněných jezdců, a tak dále. Součástí je také 14 velkých fotografií zúčastněných jezdců formátu 65 x 43 cm, které si můžete ihned nechat podepsat. Výherní losy buď dostanete zdarma, pokud si na místě zakoupíte knihu nebo kalendář a nebo si je můžete za symbolickou cenu koupit.
Akce začíná v 16 hodin ve středu 3.prosince 2014 v Moravském zemském muzeu v Brně na Zelném trhu 8. Pokud se akce nezúčastníte a máte o knihu zájem, můžete si ji objednat na elektronické adrese fotorejda@volny.cz

Slovem jako obvykle provede Joska Kubíček a zazpívá Jaroslav Kronek.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist