Arnaud Vincent uz ve tride 250

Startovni listina dvestepadesatek je uz take pomalu kompletni. Po dvou jezdcich noveho tymu NC World Trade na strojich Yamaha (Taro Sekiguchi a Max Sabbatani), ma sveho pilota i francouzsky tym Scrab Competition.

Arnaud Vincent uz ve tride 250
Dnesni internetova stranka francouzskeho jezdce Arnauda Vincenta prinasi informaci, ze exmistr sveta Arnaud Vincent uz ma svuj tym pro letosni rok. Ackoliv minuly tyden na svych strankach tvrdil, ze se bude jednat o italsky tym Zoppini Abruzzo, tak skutecnost je trochu jina.
Francouzsky pilot podepsal jednorocni smlouvu s tymem Equipe de France - Scrab Competition GP a pojede na Aprilii - RS, ovsem nejnovejsiho modelu 2004. Tento francouzsky tym je vlastne spoluporadatelem Grand Prix Francie v Le Mans a z techto duvodu chce mit ve startovnim poli "sveho" jezdce.
Tato staj, ktera ma uz od Dorny a IRTA sve definitivni misto ve startovni listine 2004, jela v lonske sezone s jezdci Erwanem Nigonem (celkove 17., kdyz nejlepe dojel v destivych zavodech v Assenu a na Phillip Islandu a to vzdy jako 7. !) a Hugo Marchandem (22.).
O rok predtim za nej zavodili rovnez bez vetsich uspechu vlastne ti stejni piloti, tehdy ovsem zacal tym sezonu s Vincentem Philllippem a ten byl v polovine sezony vystridan prave Erwanem Nigonem.
A pred tremi roky se zatim datuje jejich nejlepsi sezona, piloti Randy de Puinet a Sylvain Guintoli skoncili v celkovem hodnoceni 13. a 15., pricemz Sylvainovi se tehdy podarilo v Assenu dokoncit zavod tesne za podiem, skoncil 4.
Takze velmi zkuseny tym, ponekud zklamany vysledky lonske sezony, bude chtit jiste prave s pomoci zkuseneho exmistra sveta navazat minimalne na vysledky roku 2001.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist