Alex de Angelis na Aprilii RSW

Pet tovarnich stroju Aprilia RSW bylo rozdeleno nasledovne.

Alex de Angelis na tovarni Aprilii 250 ccm
Tovarna Aprilia nasadi v roce 2004 celkem pet tovarnich stroju v kubature 250 ccm, to uz ovsem vedi pravidelni navstevnici nasich stranek hodne dlouho.
Nyni je ovsem take jasno, kteri jezdci a predevsim v kterych tymech budou miti tu moznost, sedlat nejrychlejsi motocykl teto kubatury, ktery hral v poslednich letech (s vyjimkou Daijira Kata na Honde) vzdy prvni housle.
V oficielnim tovarnim tymu MS pojede obhajce titulu Manuel Poggiali. V druhem oficielnim tovarnim tymu, ale pod novym sponzorem (zatim nejmenovanym) pojede druhy "sanmarinan" Alex de Angelis. 19-ti lety velky italsky talent podepsal s Aprilii smlouvu na 2 roky s dalsi dvourocni opci ! Z tohoto pohledu je tedy jasna vize tovarny Aprilia, Alex byl vytypovan jako nasledovnik Melandriho a Poggialiho. V tymu Safilo - Oxydo potom pojede treti tovarni stroj, a sice Francouz Randy de Puinet.
A konecne v tymu Jorge Martineze je uz take naplneno a rozhodnuto: Fonsi Nieto zustava a nadale pojede pro Repsol, zatimco jeho stajovym kolegou, ktery tak nahradi Toniho Elliase, bude Argentinec Sebastian Porto a pojede za sestrinou firmu Repsolu, tedy pro YPF.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist