12-letý Kenny Anderson zemřel

Po svém těžkém pádu na okruhu Buttonwillow Raceway Park, podlehl teprve 12-letý Kenny Anderson včera v noci svým těžkým zraněním.

Dne 3. března havaroval talentovaný Kenny Anderson při motocyklových závodech na okruhu Buttonwillow/Kalifornie tak těžce, že od té doby ležel tento 12-letý chlapec v «Children’s Hospital» v Los Angeles v komatu. "Poslední noc byl v 23.58 hodin prohlášen na mrtvého", je si možno přečíst na jeho webové stránce, kde se dále píše: "Zemřel při tom, co miloval. Je nám to velmi líto a doufáme že při modlitbách si na něho také vzpomenete".
Anderson startoval 2013 v sérii AFM Road Racing Serie, když svou kariéru předtím začal na pocket-biku. V minulém měsíci vyhrál v Las Vegas svůj první závod v kubatuře Formula-2.
K tragickému neštěstí došlo v závodě dvouválců do 500-ccm v Buttonwillowu, kde startoval Anderson na vypůjčeném motocyklu Kawasaki Ninja 250R. Při pádu přes řidítka se mladý jezdec praštil hlavou o asfalt, od té doby byl v komatu a z něho se už neprobral. Několik hodin před tímto smrtelným úrazem vyhrál 12-letý Kenny  závod kubatury 250 ccm.

ČEST JEHO PAMÁTCE A UPŘÍMNOU SOUSTRAST JEHO RODIČŮM !

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist