Poslední volné jízdy na okruhu v Mostě

Okruhová agentura DAFIT FILLA racing agency příští týden 13.-14.9.2017 pořádá svojí poslední letošní akci Grande Finále na autodromu v Mostě. V harmonogramu akce je opět pořádná porce volného ježdění na autodromu s možností dobrovolných závodů pro amatérské jezdce. Během dvoudenní akce proběhne i vyhlášení celkového pořadí Yamaha Dunlop cupu 2017, a speciální losovačka o skútra a losovačka o zájezd na BALI.

1. den závody a 2. den volné jízdy

V Mostě na finálové akci je harmonogram otočený, tedy první den bude závodní, kde tě čeká 3x 20min a 1x 15min (4 výkonnostní skupiny) + závod (600ccm, 1000ccm, Racer (open), naked, twin, supermono) + OPEN PITLINE 60 min. Večer proběhne celkové vyhlášení Yamaha Dunlop cupu 2017, speciální bonusová losovačka o skútra a zájezd na BALI. Připraveno grilování, pivo zdarma a drinky za 25,- Kč dle výběru. Celý večer bude doprovázen živou kapelou THE FLOPS.

Závody a volné jízdy jsou určeny pro začátečníky, moto s SPZ, zkušené nebo amatérské jezdce, kteří se mohou zúčastnit závodů bez licence.

ZAHRNUTO V CENĚ:

  • transpondér
  • instruktor individuálně k dispozici (ZDARMA)
  • bezedný energetický nápoj + bidon
  • profi FOTO z akce
  • organizace kvalifikací a závodů
  • steak a pivo

SPECIÁLNÍ INSTRUKTOŘI V MOSTĚ

Tato akce bude EXTRA nabitá o instruktory a individuální trénink! Pro začátečníky budou ZDARMA připraveni Kamil Holán, Marek Hartl, Michal Filla, Aleš Nechvátal, Tomáš Zajíc, Jirka Kadeřábek a David Ouředníček.

SPECIÁLNÍ LOSOVAČKA

V Mostě proběhne speciální losování o skútr YAMAHA 125, který vyhraje někdo z jezdců, kteří si zakoupili celou sezónu s DFRA.cz
Druhé speciální losování proběhne o zájezd na BALI, kdy ve slosování budou všichni, kteří přijedou na závody nebo volné jízdy do Mostu. 1 zakoupený den = 1 lístek, zakoupený dvouden = 2 lístky do osudí.

REGISTRACE:

http://www.dafitmotoracing.com/autodrom-most13-14-9-17/

Přijeď si zajezdit na okruh, zazávodit a ukončit okruhovou sezónu 2017 ve velkém stylu na autodrom do Mostu!

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist