DAFIT FILLA Racing Agency, ryze český projekt na závodních okruzích

Pro širokou veřejnost bude v nadcházející motocyklové sezoně 2015 nachystaná velká porce ježdění a připojených volných závodů, včetně řady cen pro všechny účastníky s možností vyhrát skútry značky Yamaha, pneumatiky Dunlop, kapotáže a další hodnotné ceny.

Ve spolupráci s DAFIT Racing Team a profesionálním závodníkem a instruktorem Michalem Fillou, byla pro rok 2015 založena ryze česká agentura DAFIT FILLA Racing Agency pořádající okruhové ježdění a závody pro širokou veřejnost.

V roce 2015 agentura uspořádá celkem 6 podniků okruhového ježdění a z toho 5 podniků bude s připojenými závody. Agentura byla založena v duchu uspořádat kvalitní a bezpečné ježdění a trénování na okruzích, včetně připojených služeb a možnosti pronájmu kvalitních instruktorů, kteří Vám pomůžou proniknout do úplných začátků či zdokonalit Vaší nynější techniku jízdy.
Pro ty motocyklové jezdce, kteří již ovládají svou techniku jízdy, vlastní či nevlastní licenci, je připraveno volné trénování s možností přihlásit se do závodů, a to dle technické úrovně a motocyklu jezdce, které se budou konat vždy druhý den v rámci této dvoudenní akce.

DAFIT FILLA Racing Agency - termíny pro rok 2015:

29.dubna 2015 - Warm Up Day – Brno/ Česká republika

12. - 13.května 2015 - Most/ Česká republika
10. - 11.června 2015 - Brno/ Česká republika
08. - 09.července 2015 - Most/ Česká republika
12. - 13.srpna 2015 - Slovakiaring/ Slovenská republika (aktualizace)
01. - 02.září 2015 - Brno/ Česká republika

DAFIT FILLA Racing Agency společně s dalšími partnery, připravila pro jezdce šampionát s názvem Yamaha Dunlop Cup, kdy je již připraveno nespočet zajímavých cen. Vítězové šampionátu budou odměněny novými skútry YAMAHA Aerox R!
V paddocku bude zajištěn servis s motocyklovým oblečením PSI, dále prodej náhradních dílů od brzdových destiček až po laminátové kapoty na všechny možné typy motocyklů, nebude chybět pneuservis a pneumatiky Dunlop za zajímavé ceny. Jako BONUS jsou připraveny welcome ceny, kdy v den pořádání závodu bude vždy vylosován jeden registrovaný účastník a tento získá zcela zdarma sadu laminátových kapotáží na jeho zvolený typ motocyklu. Ve spolupráci s Yamaha Česká republika zde budou připraveny k vyzkoušení a zapůjčení nové R1, R6 a R3.

„Agentura byla vytvořena za účelem kvalitního ježdění pro všechny, aby si zde každý našel svou rychlostní kategorii,“ uvedl David Ouředníček z DAFIT Motoracing. „Pro ty méně zdatné či začínající okruhové jezdce máme připraveno vše potřebné k tomu, aby měli při ruce a ke všemu se snáze dostali. Spolupráce s Michalem Fillou a jeho letitou akademií zaručí ty nejlepší podmínky pro všechny. Budou zde k vidění i další jezdci včetně Kamila Holána.“

Závodní jezdec Michal Filla k projektu uvedl: „Spolupracuji s DAFIT Motoracing již delší dobu a společná myšlenka kvalitního okruhového ježdění nezůstal pouze u nápadu. Podařilo se nám také zajistit moc pěkné ceny, které určitě stojí za to. Budeme pracovat na spokojenosti jezdců a tímto je také všechny zveme a těšíme se na jejich účast.“

Jezdce z prostředí road racingu Kamila Holána, který bude v roce 2015 závodit s BMW Motorrad Česká republika v litrové kubatuře IRRC, jsme se zeptali, jaká bude jeho role v ryze českém projektu DAFIT FILLA Racing Agency? „Já zde budu mít v podstatě dvě funkce. První je jako závodník, který potřebuje trénovat na svoje evropské závody na přírodních tratích."

„Druhá jako případný instruktor pro motorkáře a motorkářky, kteří by měli zájem o společné ježdění nebo zkušenosti. Hlavním poradcem zde bude samozřejmě Michal, ale já se budu taky snažit pomoc všem, aby si svoje ježdění pořádně užili a na okruh se rádi vraceli. Sám se už moc těším, až se sezona zase rozjede. Skvělí lidi, motorky, zábava, prostě už aby to bylo :)"


Neváhejte si zaregistrovat termín za výhodnější cenu již nyní. Všechny potřebné informace včetně cen najdete na webu: www.dafitmotoracing.com a na Facebooku www.facebook.com/DafitFillaRacingAgency

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist