Agentura AMBOSELI Racing jede do Mostu

Ve dnech 12. až 14. srpna 2013 bude agentura AMBOSELI Racing na Autodromu Most, kde nejen pro jezdce, ale i pro jejich doprovod, přichystala zajímavý plnohodnotný program.

Generálním partnerem mostecké akce se stal VODAFONE, který si společně s AMBOSELI Racing přichystal pár překvapení, jako je cena pro výherce MOTOHOUSE CUPu v podobě telefonu HTC, navíc další český jezdec v pořadí závodu obdrží dvouleté volání v rámci ČR zdarma. Zkrátka nepřijdou ani další jezdci v pořadí závodu, kteří obdrží věcné ceny. Telefon HTC a volání zdarma – podmínky rozdělování cen se dozvíte přímo na místě – obdrží i vítěz Poháru FMS AČR. Společnost VODAFONE bude dále při našich akcích v Mostě a Brně optimalizace na vaše volání u tohoto provozovatele mobilních sítí. S těmito optimalizacemi vás budou oslovovat hostesky VODAFONE.

A jak bude vůbec tato třídenní akce na Autodromu Most probíhat?

V pondělí je připraveno šestkrát 20 minut volných tréninků. Všichni kdo potřebujete konzultaci ohledně pneumatik, či nastavení podvozků, jste vítaní ve stanu AMBOSELI Racing –ÖHLINS. Od 19:00 hodin půjdou ti, co mají zájem, na dráhu společně s Honzou Halbichem juniorem, který těmto zájemcům bude vysvětlovat průjezdy zatáček a chování na trati.

V úterý začnou kvalifikace na odpolední závody, a to již v paddocku budou přítomni nejen komentátoři WSBK české verze stanice EUROSPORT, ale i Kuba Smrž, který pojede nejen kvalifikace, ale i na „divokou kartu“ MOTOHOUSE CUP a Pohár FMS AČR, a to společně s Honzou Halbichem a komentátorem Eurosportu Davidem Vopařilem. Pro ty, co nebudou unavení, nabízíme na závěr dne ježdění ve čtyřicetiminutovém OPEN PITLINE.
Večer vás čeká vyhlášení vítězů a pak volný program. V úterý budou jako SAFETY CAR jezdit před každým závodem vozy značky PORSCHE CARRERA 4S a kromě významných hostů z oblasti sportu a motocyklové federace, budou přítomny kamery a to nejen na zemi, ale budeme zkoušet natáčení určitých pasáží závodů ze vzduchu.

Po celou dobu bude na okruhu přítomen fotograf Petr Štola, který vás po registraci bude fotit, aby jste měli také krásnou vzpomínku na to, jak jste jezdili na stejném okruhu, jako například Kuba Smrž nebo Honza Halbich.

Ve středu nabízíme dva volné tréninky a agenturní závody, včetně ženského poháru (podmínkou účasti je účast v úterních kvalifikacích nebo start ze zadních pozic roštu). Na závěr této tří denní akce budou tři hodiny OPEN PITLINE.

Takže jste všichni srdečně zváni na Mosteckou akci, kde teploty budou mírnější než v posledních dnech. Dle předpovědi by se teplota měla pohybovat okolo příjemnějších 23 až 25° C.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist