TT, Indi#23, Kyjov

A jak že to souvisí? Čtěte ...


Poslední únorový den v sobotu večer se v kyjovském kulturním domě konal I. ples motoristů. Díky pozvání pana od p. Miroslava Frodla, předsedy kyjovského motoklubu, se na plese objevil i Michal „Indi“ Dokoupil.
Jedním z hlavních hostů večera byla například i Miss Doleželová, která se hned v úvodu představila a uvítala návštěvníky plesu spolu s panem Frodlem.
Všechny přítomné pozdravil i Jim Redman, šestinásobný mistr světa, byť jen po telefonu přímo z Jihoafrické republiky, kde žije. Jim rád jezdí do Kyjova na závody motocyklů a je každoročním čestným hostem a ani letošek by neměl být výjimkou. 



Následovala přehlídka motocyklového oblečení kyjovské firmy Alda Moto, po které jako překvapení vstoupil na podium Michal“Indi“Dokoupil v kombinéze 4SR s pro něj již typickou indiánskou čelenkou.

Jak je známo, Indi se letos chystá na legendární Tourist Trophy na Isle Of Man a proto jsme s nadšením uvítali rozhodnutí pana Frodla o vyhlášení sbírky pro Indiho na tento závod. 
Více o Kyjovském okruhu a sbírce najdete zde.

Ještě před začátkem plesu jsme pro návštěvníky plesu připravili prezentaci v podobě časopisů Motoráj s články o Indim, který se stal vedle serveru Motorkari.cz dalším mediálním partnerem. Do časopisů jsme vložili informace o Indiho lednové návštěvě Manu i s fotografiemi, rozpočet týmu na TT, sponzory a partnery a nechyběla ani samolepečka ;-)
Poté už byla zábava v plném proudu a velice rychle se zaplnil i taneční parket díky skupině Jama, která hrála opravdu výborně. A protože jsme byli na Moravě, nechyběla ani správná „koštovačka“ vína!

Téma o závodech na přírodních okruzích a TT bylo natolik zajímavé, že jsme se sotva dostali na parket a z původního odchodu v deset hodin večer jsme odjížděli v jednu ráno.
Velice rádi jsme se znovu setkali s fandy a pořadateli (nejen) kyjovského okruhu, ples se opravdu vydařil a věřím, že další rok se tam setkáme určitě znovu!

Veronika Hankocyová
za tým IndiRacing #23 


pod čarou
Jak je vidět, popularita Indiho a jeho zpočátku trochu střeleného (ale jen na první pohled)nápadu, totiž jet nejvíc největší závod planety, TT na Manu, nese své ovoce.
Popularizace v médiích a tím širší povědomí o projektu pomáhá oslovit sponzory, kteří  umožňují nápad realizovat. 
Podle posledních zpráv postupují přípravy velmi dobře a vše se daří zajišťovat tak, aby, až bude čas, mohla flotila odrazit od vltavských břehů a vydat se dobývat Isle of Man. 
A stejně důležité je, že díky tomu všemu se Michal může stále více zapojovat do dění okolo českého závodění na přírodních okruzích, a svými názory ovlivňovat věci správným směrem.



A ještě návrh kabátu pro motorku na tuto sezónu
.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist