Máte možnost podpořit účast Kamila Holána na Isle of Man TT 2016

Pokud cítíte ambice si vyzkoušet jaké to je být partnerem jednoho z jezdců motocyklových závodů, máte nyní dobrou příležitost. Kamil Holán využil projektu Startovač, kde je možné finančně podpořit jeho účast na legendárním podniku Tourist Trophy na ostrově Man. Níže přinášíme tiskovou zprávu Kamila Holána v plném znění.

Měli jste někdy chuť pomoci českým závodníkům, ale na vašem účtu se neválely volné desetitisíce? Teď je tu zajímavá možnost jak tuhle touhu uspokojit. Kamil Holán je první z našich závodníků, který se rozhodl využít možnosti tzv. crowdfundingu, skrze čím dál více populární Startovač. Kamil se tak za přispění svých fanoušků snaží pokrýt náklady na účast na slavné Isle of Man Tourist Trophy.

Podobným způsobem už byly v minulosti financovány slavné výpravy žlutých trabantů nebo online televize DVTV. Jak to funguje? Na začátku se stanoví cílová částka a datum, do kterého má být vybrána. Každý z davu (pro ten divný název crowdfunding) pak přispěje určitou částkou a současně si za svůj příspěvek zvolí jednu z odměn, kterých má Kamil vymyšleno opravdu hodně. Můžete s ním jet třeba po okruhu v Hořicích, získat jeho triko nebo čepici, zajít s ním na pivko atd.

Kamil k tomu sám uvedl: „Pokud to ode mě není příliš troufalé, rád bych tímto své fanoušky oslovil s prosbou o podporu mého snažení. Aby to dávalo smysl pro mě i pro fanoušky, spustili jsme na webu startovac.cz projekt, kde budete mít možnost přispět na splnění našich cílů. Na výběr je dle přispěné částky velké množství odměn, tak to snad bude dávat smysl i všem fanouškům. Předem moc děkuju za podporu a moc se na všechny těším na nejbližších závodech....“

Víc řečí asi nemá cenu, protože vše najdete přímo na Startovači - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist