Zustane KTM na spici ?

Po vitezstvi v Estorilu a prubeznem vedeni v tabulce mistrovstvi sveta tridy 125 ccm zasluhou Fina Mika Kallia je nalada v “oranzove” staji KTM pochopitelne velmi dobra.

Zustane KTM na spici ?
“Jsem velmi spokojen”, rika sef firmy Stefan Pierer. „Vybrali jsme si vyborne jezdce. Madar Gabor Talmacsi (9. misto – 11 bodu) ma pro nas cenu zlata, diky nemu se pro nas otviraji budouci vychodoevropske trhy. A libi se mi take jako typ. Mika Kallio (1. misto – 45 bodu) ziskal proti lonsku na jistote, coz je vyborne. A co se tyka Spanela Juliana Simona (8. misto – 14 bodu), tak ten ma pred sebou jiste velmi dobre vysledky. V kazdem pripade jsme se rozhodli, ze v roce 2006 nabidneme nekterym tymum repliky tovarnich prototypu”, rika na zaver Rakusan Pierer.
Ovsem konkurence jiste nespi. Japonska Honda ma v podobe Itala Fabrizia Laie (4. – 29 bodu) a hlavne Svycara Thomase Lüthiho (7. misto – 16 bodu) dva jezdce, kteri mohou kdykoliv promluvit do poradi na stupnich vitezu. A hlavne u svycarskeho zavodnika je to dle meho nazoru pouze otazka casu, kdy vyhraje svou prvni Grand Prix. A je docela mozne, ze to bude uz v nedeli na novem 5,3 km dlouhem okruhu v Cine !?
Tim tretim, ktery se bude smat v nedeli nejvice, muze byt ale klidne italska Aprilia, kdy kitove motocykly sedlaji Italove Mattia Passini (21 bodu – 5. misto), Marco Simoncelli (31 bodu – 2. misto), ale take Spanel Hector Faubel (3. misto – Aprilia).
A co se deje s Poggialim (6. misto – 21 bodu) ? Je to otazka motoycklu, nebo je to stejne jako vloni ve 250 ccm jezdecky a spise psychicky problem, ze se mistr sveta z roku 2001 doposud nepostavil na stupne vitezu ?
A konecne otazka, ktera nas zajima nejvice, tedy ciste nase ? Podari se Lukasi Peskovi “vymenit” uz v Cine velmi dobre vykony z treninku za prvni letosni svetove mistrovske body ? A kvalifikuje se Karel Abraham bez problemu do nedelniho zavodu, resp. podari se mu vylepsit 22. misto z uvodniho zavodu v Jerezu ?
Nejen odpoved na tyto otazky najdete na Eurosportu v nedeli od 6.00 hodin "LIVE" !

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist