Zahájen předprodej vstupenek na GP České republiky 2018

Od pátečního poledne je aktivní předprodej vstupenek na srpnovou Grand Prix České republiky 2018. Vstupenky jsou nyní k dispozici za výhodné vánoční ceny.

V pátek 24. listopadu byl oficiálně zahájen prodej vstupenek na nadcházející ročník Velké ceny České republiky. Grand Prix se bude konat tradičně v srpnu o víkendu 3.– 5. srpna 2018 a jejím organizátorem bude i letos Spolek pro GP ČR. V prodeji jsou vstupenky na přírodní tribuny, všechny sedadlové tribuny a takzvaný Camp A.

„Chceme návštěvníkům i při dalším ročníku brněnské Grand Prix České republiky nabídnout kvalitní služby i jedinečnou atmosféru. Důležitým krokem je tedy i včasný předprodej vstupenek, který se nám letos podaří spustit nejen před Vánoci, ale také o týden dříve než v předchozím roce. Lidé si tak budou moci zakoupit vstupenku a třeba ji i darovat pod stromeček,“ řekl primátor města Brna Petr Vokřál.

Od pátku je možné zakoupit lístky na přírodní tribuny Silver, které opravňují ke vstupu na čtyři přírodní tribuny Masarykova okruhu, a vstupenky Gold. Tyto navíc umožňují volný pohyb po všech přírodních tribunách a průchod areálem i shopping zónou u hlavního vstupu na Masarykův okruh. Vstupenky Silver začínají na ceně 1490 Kč, Gold pak na 1890 Kč.

„Jsem rád, že v případě Velké ceny se spojily síly státu, kraje i města a její podpora je dlouhodobě našim společným zájmem. A nejen proto, že se jedná o prestižní sportovní událost, která nás reprezentuje ve světě a je přínosem pro českou ekonomiku, ale také proto, že k Brnu neodmyslitelně patří. Cením si velmi dobrého fungování Spolku pro GP ČR Brno a věřím, že nás v příštím roce opět čeká sportovní událost na vysoké profesionální úrovni,“ uvedl hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek.

Váhat by neměli ani zájemci o vstupenky na sedadlové tribuny, které zároveň umožňují pohyb po celém areálu a všech přírodních tribunách. Ceny lístků na sedadlové tribuny začínají na 2490 Kč na celý závodní víkend. Vstupenky na takzvaný Camp A jsou za 3990 Kč.

„Grand Prix České republiky patří, co se týče vstupného, dlouhodobě k levnějším velkým cenám v šampionátu. Při srovnání s geograficky i termínově nejbližšími závody, tedy Velkou cenou Německa na Sachsenringu a Velkou cenou Rakouska na RedBull Ringu, pak obdobné vstupenky vycházejí při brněnském závodu levněji,“ uvedl tajemník Spolku pro GP ČR Adam Svoboda.

Spolek při příležitosti zahájení předprodeje ve spolupráci s Turistickým informačním centrem a Automotodromem Brno připravil lidem zajímavé zpestření. Na náměstí Svobody v Brně je od 24. do 28. listopadu k vidění ostrý speciál ze seriálu MotoGP (vítězný motocykl Honda kubatury Moto2 z roku 2010).

Město Brno je společně s Jihomoravským krajem, Turistickým informačním centrem a Centrálou cestovního ruchu – Jižní Morava již potřetí pod jednotným názvem Spolek pro GP ČR organizátorem brněnského závodu. Na začátku roku 2016 podepsal Spolek promotérskou smlouvu se společností Dorna Sports, díky které je konání Velké ceny České republiky zajištěno až do roku 2020.

Základní SILVER, nejoblíbenější GOLD a sedadlové tribuny

Nijak zásadně se nemění ceny vstupenek ani jejich rozdělení. Kromě přírodních tribun jsou v prodeji také tradičně očekávané vstupenky na tribuny sedadlové. Tribuny T2, T3 a T5, které stojí přímo v prostoru cílové rovinky, budou k dispozici stejně jako sedadlové tribuny T1, T4, a T6 v atraktivní sekci Stadion. Všechny vstupenky na sedadlové tribuny fungují na principu místenky. Konkrétní místo k sezení má tedy držitel jisté a nemusí se bát, že mu je někdo zasedne. Nic se nemění ani na tom, že jejich držitelé se mohou pohybovat po areálu a navštívit kteroukoliv přírodní tribunu.

Úplnou novinkou je vstupenka SENIOR, která divákům narozených do roku 1951 včetně umožňuje přístup na všechny přírodní tribuny za zlomek plné ceny. Vstupenka bude ve vánoční vlně předprodeje k mání za 500 Kč. Ideální vánoční dárek pro vaše rodiče, prarodiče či blízké!

Camp A vyroste i v roce 2018

Organizátoři počítají i s tím, že na tribuně A znovu vyroste motorkářský kemp. Ten si získal neuvěřitelnou popularitu a bývá vyprodaný během několika týdnů. Vzhledem k velké oblíbenosti Campu A, Spolek připravuje mírné navýšení kapacity, avšak stále s ohledem na zachování komfortu a bezpečnosti návštěvníku. Alespoň částečně se tak snaží vyjít vstříc poptávce, která dlouhodobě převyšuje nabídku. Určitě se však stále nevyplatí s nákupem „kempenky“ váhat, kapacita kempu je i nadále velmi omezená.

Nezapomeňte, že všechny druhy vstupenek lze nyní zakoupit za vánoční ceny až s 40% zvýhodněním. Vstupenky lze pořídit v informačním centru TIC na Panenské 1 a samozřejmě online na stránkách www.gp.ticbrno.cz. Další informace budou k nalezení tradičně na stránkách www.czechgp.com

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Radek Babička - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 1.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 1.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist