Za Spiese pojede v Laguně De Angelis

Tým Pramac Racing angažoval jezdce ze San Marina pro americký podnik v Laguně Seca, kde Alex De Angelis pojede satelitní Desmosedici GP13 za zraněného Bena Spiese. De Angelis může do závodu nastoupit, protože v Monterey nemá povinnosti, které by ho vázaly k jeho současnému týmu.

Nižší kubatury v Laguně Seca totiž nezávodí, takže toho Pramac Racing využil, dohodl se s vedením stáje NGM Mobile Forward Racing a pro červencový podnik domluvil spolupráci s Alexem De Angelisem, který zkušenosti z MotoGP samozřejmě má. De Angelis byl stálým jezdcem královské kubatury v letech 2008, 2009 a v roce 2010 jel tři závody za zraněného Hiroshi Aoyamu.

Ke změně v týmu Pramac Racingu dochází z důvodu pracovního vytížení Michele Pirra, který nyní sedlá Američanovu GP13, ale ve dnech 23. až 25.července bude, jakožto testovací jezdec italského výrobce, součástí zkoušek testovacího týmu Ducati v Itálii.

Alex De Angelis závodí v kubatuře šestistovek Moto2 a příležitost si vyzkoušet litrový prototyp dostane během testů Ducati už tento týden 4.července na okruhu v Misanu. Návrat Bena Spiese se předpokládá v termínu srpnového závodního víkendu v Indianapolis.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist