West po operaci, Hopkins se oženil

Australský jezdec továrny Kawasaki Anthony West je po operaci levého zápěstí zpět doma v Austrálii. John Hopkins se naopak oddával příjemnějším hrátkám, když se v Las Vegas oženil.

Anthony West je jedním z několika jezdců, kteří si během zákazu testování nechávají „spravit“ své tělo. Starší zranění, které Anthony West utrpěl v roce 2002 při pádu na okruhu Phillip Island, v notoricky známé první zatáčce, si vyžádalo operativní zákrok, při kterém byly z Australanova těla odstraněné čtyři šrouby a jedna kovová destička. West se nechal operovat ve městě proslulém výrobou luxusních automobilů AUDI, tedy v německém Ingolstadtu. Nyní je ovšem zpět doma na australském „Zlatém pobřeží“, kde spoléhá na pomoc jeho rodiny. Anthony West by měl být po rehabilitaci a fyzické přípravě, zpět u svého zaměstnavatele již při prvních testech roku 2008.
Zatímco West ležel na chirurgickém stole, jeho týmový kolega John Hopkins se oženil se svou přítelkyní Ashleigh. Po obřadu v luxusním Hotelu Hard Rock v Las Vegas odcestoval Hopkins a jeho nová manželka do Francouzské Polynésie, kde stráví líbánky.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist