Vyhrajte předplatné na Voyo na tři měsíce zdarma

Nova Sport připravil pro fanoušky motosportu soutěž o vouchery na přístup ke kompletnímu obsahu Voyo zdarma na tři měsíce. Stačí odpovědět správně na jednu otázku a mít štěstí při slosování. Hrajeme o tři přístupové kódy.

V letošním ročníku jubilejní 75. sezóny MotoGP je v kalendáři 21 velkých cen, které se uskuteční v období mezi 26. březnem a 26. listopadem 2023. Všechny závody odvysílá živě Nova Sport a Voyo.

Na velké ceny bude pravidelně cestovat také štáb TV Nova. Komentátorský tým se skládá už z osvědčených jmen: Václav Svoboda, Karel Abraham, Ondřej Ježek a Michal Šembera. Reportérské posty zastanou Radek Mazal, Nikola Červinková a Richard Tesař.

„MotoGP je stálicí v nabídce Nova Sport. Letos opět budeme na evropské závody vysílat náš štáb a do vysílání zapojíme i naše krásné studio. V nabídce Nova Sport máme i mistrovství světa superbiků WorldSBK a na Nova Sport 3 a 4 vysíláme NASCAR. Věřím, že si z naší pestré motoristické nabídky vybere každý fanoušek,“ dodává šéf sportu TV Nova Dušan Mendel.

Letošní sezonu obohatí i nové televizní prvky. Prohlubuje se spolupráce s bývalým českým závodníkem Karlem Abrahamem, který dostane příležitost projet na motorce závodní okruh a okomentovat jeho nástrahy exkluzivně pro diváky Nova Sport a Voyo.

A právě předplatné Voyo na tři měsíce zdarma můžete vyhrát v této soutěži. Stačí odpovědět správně na jednu otázku a mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký motorsport lze sledovat na Voyo?
    • MotoGP, Mistrovství světa superbiků WorldSBK, Eurotruck NASCAR
    • MotoGP, 24 hodin Le Mans, WRC Rallye
    • MotoGP, plochá dráha UK, Formule 1

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist