Vyhrajte GOLD vstupenky na MotoGP Brno

Za necelé tři týdny se pozornost celého motocyklového světa obrátí směrem k jihomoravské metropoli, která už je připravena na každoroční nápor fanoušků MotoGP. Všechny vstupenky sice ještě vyprodané nejsou, ale vy můžete i tak získat dva lístky jinak než v předprodeji. A ne ledajaké - hrajeme o vstupenky kategorie GOLD, které svého majitele dostanou i tam, kam se každý návštěvník nepodívá. Velká cena Brna se jede o víkendu 19.-21. srpna.

Se vstupenkou GOLD můžete do areálu kteroukoliv branou a procházet můžete i tranzitní trasy včetně tunelů Start a Schwantz. Vstupenka GOLD vám umožňuje volný pohyb po všech přírodních tribunách, průchod areálem i shopping zónou u hlavního vstupu na Masarykův okruh.

Se vstupenkou GOLD můžete navíc využívat všechna parkoviště v okolí Masarykova okruhu, a vybírat tak podle toho, na jakou tribunu chcete jít. 2x2 vstupenky GOLD na letošní Velkou Cenu Brna teď můžete vyhrát - stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolikátým závodem v sezóně 2016 je Velká cena Brna?
    • Desátým
    • Jedenáctým
    • Dvanáctým

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)




TOPlist