Vyhrajte 2 VIP vstupenky na MotoGP v Brně

Chcete si užít celý víkend MotoGP na Masecu stylem, jaký jste ještě nezažili? Máte šanci, stačí jen pár správných odpovědí a trochu toho štěstíčka. BMW Motorrad Česká republika i letos vyhlašuje soutěž o dva lupeny s exkluzivním programem.

Pokud chcete vědět, co vás případně coby výherce čeká, nesnažte se najít někde v předprodejích běžných vstupenek, co to jsou ty VIP. Tohle totiž nejsou lístky, které by se daly koupit – a kdyby, jejich cena by byla 1000 EUR. Tohle jsou totiž poukazy na nabitý program, zprostředkovaný BMW na celý závodní víkend od sobotního rána do nedělního odpoledne. A samotné sledování závodů je vlastně taková třešinka na dortu.

Loni už u nás tahle soutěž měla svou premiéru a o své zážitky se s námi výherce Lukáš podělil v tomto článku. Jen ve zkratce, jak to minulý rok probíhalo: prohlídky boxů závodních týmů s průvodcem Alexem Hofmannem, návštěva stanu Michelinu, povídání s Lorisem Capirossim o technice, sledování tréninků i závodů z obslužky hned u dráhy, svezení v safety caru, procházka po pitlane, podpisy od závodníků… prostě všechno, o čem se fanouškům MotoGP zdá v těch nejdivočejších snech!

Pokud chcete poznat zákulisí MotoGP tak, jak se vám to asi těžko kdy podaří, stačí jediné: kliknout na tento odkaz na soutěž, vyplnit svoje iniciály, zodpovědět správně tři celkem jednoduché otázky a mít tu kliku, že budete 500. odpovídajícím. Soutěž bude ukončena v úterý 16.7.

Soutěž byla vyhodnocena a výhercem je pan Michal Kolodziejský.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 17 Kč od 6 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Enegy přispěl 3 Kč
Peprna přispěl 3 Kč
JardaKTM přispěl 2 Kč
Vydris přispěl 3 Kč
Freddy_X přispěl 3 Kč
PParez přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist