Viñales vyzkoušel dráhu v jihoafrické Kyalami

V rámci akce Yamaha R World Event odletěl tento týden Maverick Viñales do Jihoafrické republiky a třebaže je nyní zákaz testování, jezdec týmu Movistar Yamaha MotoGP ihned zamířil na závodní dráhu Kyalami International Race Track.

Španěl Maverick Viñales si vyzkoušel jihoafrický okruh a na dráze byl společně s hvězdami místních šampionátů tříd Superbike a Supersport. Možnost jet společně s Viňalesem měli i vybraní zákazníci, kteří sedlali stroje YZF-R1 a YZF-R6.

Potom, co Maverick Viñales hovořil s médii ohledně jeho dojmů z Yamaha R World Event, Španěl měl následně příležitost si prohlédnout Kapské Město, jehož architektura ho velice zaujala. „Moc rád jsem si zajezdil a hodně si užil návštěvy Jižní Afriky a jízdy na Kyalami International Race Track,“ řekl Maverick Viñales.

„Lidé, s nimiž jsem se během návštěvy setkal, byli skvělí a moc jsme se spolu bavili. Také tu přijela spousta fanoušků, čehož si moc cením stejně jako organizační podpory. Jsem moc rád, že jsem tu mohl být a určitě se rád vrátím zpátky. Dráha je moc hezká, takové v tom starém stylu, a já si to tam v sedle YZF-R1 moc užil.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
kopetr přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist