Vermeulen podepsal u Suzuki i na rok 2008

Australský jezdec Chris Vermeulen podepsal s továrním týmem Rizla Suzuki MotoGP novou smlouvu, která mu zajišťuje u této formace práci i na rok 2008.

Továrna Suzuki a australský jezdec Chris Vermeulen podepsali novou smlouvu, kterou se oba subjekty zavazují ke spolupráci i v sezóně 2008. Chris Vermeulen se k Suzuki připojil v roce 2005 a od té doby zaznamenal nejen několik dobrých výsledků při vývoji stroje GSV-R, ale i působivé umístění na pódiových pozicích. Navzdory tomu, že se o služby 25 roků starého Australana zajímalo několik jiných týmů, podepsal Vermeulen krátce po dokončení Grand Prix USA smlouvu se svým stávajícím zaměstnavatelem.
#71 Chris Vermeulen
Jsem velmi vzrušený šancí zůstat u Suzuki. Opravdu se těším na práci s celým týmem, zvláště s mým šéftechnikem Tomem O'Kanem. Velký faktor v mém rozhodnutí učinila podpora továrny Suzuki, která do týmu zařadila své specialisty, zvláště pak Sahara-sana a našeho závodního šéfa Oonishi-sana. Od roku 2005, kdy jsem poprvé jezdil na GSV-R, se neuvěřitelně zvedl náš vývoj. Jsem si jistý, že pokud v tomto směru budeme pokračovat, dokážeme o vítězství bojovat každý víkend. To musí být náš cíl, já chci být Mistr světa a pokud to budu schopen dokázat se Suzuki, budu hodně šťastný!
Fumihiro Oonishi – ředitel vývojové skupiny Suzuki Racing
Suzuki je velmi spokojena, že podepsala Chrise pro další sezónu MotoGP. V dalších týmech jsme měli silnou konkurenci, ale Chris měl touhu zůstat se Suzuki a my jsme udělali vše, aby se tak mohl rozhodnout. Chris je velmi profesionální jezdec a jeho pomoc na vývoji GSV-R byla neocenitelná. Víme že i v budoucnu bude pomáhat.
Paul Denning – šéf týmu Rizla Suzuki MotoGP
Suzuki uvedla Chrise jako stálého jezdce MotoGP a je potěšena, že si partnerství udržela. Nemyslím si, že jsme již viděli opravdový Chrisův potenciál. On je vítěz a příští rok očekáváme společný úspěch.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist