Ve Valencii bez Biaggiho ? II.

Italska media dnes uvedla, ze Maxe Biaggiho nahradi ve Valencii jezdec s divokou kartou. Bude to mlady Japonec Ryuichi Kiyonari, ktery uz "Wild Card" pro finale obdrzel ?

Pokud se potvrdi to, co dnes uvedla italska media, tak to bude pro Maxe Biaggiho po 200 absolvovanych startech ve tride MotoGP bez preruseni, nejen pretrzka v jeho fantasticke snure, ale zaroven uplne zavrena dvirka pro sezonu 2006 pro eventuelni angazma v tymu Camel Pons Honda.
Biaggiho hodne hlasite vyjadreni o motocyklu Honda po turecke Grand Prix vedlo udajne vedeni Hondy k okamzitemu ukonceni jeho smlouvy s HRC...!!! A zde je tedy jeho zneni v prekladu: "„Z motocyklu jsem dostal vse, co slo. Ale pro vic jak 12. misto to nestacilo. Jsem zraneny z toho, krouzit na okruhu na takovem miste", rekl tovarni pilot tymu Repsol HRC Honda.
A tak jen na dokreslenou cituji dale: "Tento japonsky koncern, ktery ma velkou moc, nevidi rad, kdyz se jeho zamestnanci vyjadruji negativne o jeho produktech nebo dalsich okolnostech, napr. o personalu."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist