U Tech 3 má před Argentinou blíž k bodům Oliveira

Francouzský tým Red Bull KTM Tech 3 nastupuje do druhého podniku sezony mistrovství světa silničních motocyklů s jezdeckou dvojicí Miguel Oliveira a Hafizh Syahrin. Po prvním kole v Kataru jezdci mistrovské body nezískali, ale rozhodně byl příjemným překvapením výkon nováčka Oliveiry, jenž bodované pozice minul jen velmi těsně. Malajec Syahrin zatím zůstává daleko za očekáváním a v Argentině bude hledat potřebnou jistotu s novým prototypem KTM.

Premiéru v MotoGP spojil Miguel Oliveira se sedmnáctým místem v cíli katarské Grand Prix, což Portugalci body nepřineslo, ale je mezi jezdci, kteří by měli stabilně o pozice v Top15 usilovat. Víc ukáže závod v Argentině, kde byl loni Oliveira třetí v závodu Moto2.

„Argentina je prvním okruhem, kde pojedeme bez předchozího testování,“ uvedl Portugalec. „Bude to jiné, protože teď bude zapotřebí rychlé adaptace podmínkám a charakteru okruhu. Doufejme, že navážeme na to, kde jsme skončili v Kataru, tedy bojovat o body. To je mým cílem, zlepšit jízdu, zlepšit se s týmem, motorkou a nastavením. Cítím, že jsem na to připravený.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Pastell přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist