Tým Rizla Suzuki pokračoval v dobré formě

Tovární tým Rizla Suzuki MotoGP pokračoval v dobré formě i při testování, které tradičně následovalo po brněnské Grand Prix.

Po působivých výsledcích při nedělní Grand Prix ČR byli John Hopkins a Chris Vermeulen horlivý v návratu na závodní dráhu, na které absolvovali dvoudenní testování. Oficiální tovární pár byl pro brněnské testování doplněn o testovacího jezdce Nobuatsu Aokiho, bývalého špičkového pilota MotoGP, resp. třídy 500 ccm. Trojice jezdců během testu vyzkoušela několik změn v nastavení motoru i podvozku, stejně jako množství pneumatik Bridgestone. Získané data budou nyní vyhodnoceny přímo v japonské továrně, ze které vzejdou také závěrečné návrhy na zlepšení strojů pro zbytek letošní sezóny.
Paul Denning – šéf týmu Rizla Suzuki MotoGP
Po vzrušení v neděli to byl pro jezdce a zbytek týmu opět návrat do práce. Celý test byl velmi povzbuzující a my nyní máme jasné indicie o směru naší další cesty. Bylo výborné mít s sebou i Nobyho, který nám byl schopný dát další různé nápady a poznatky o věcech, které jsme testovali. Nyní musíme analyzovat získané výsledky a vrátit se pro zbytek roku silnější. Ukázali jsme, že jezdci i motocykl jsou v tuto chvíli konkurenceschopní. Chceme zůstat na naší cestě a udělat další velké kroky ve zbývajících závodech.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist