Tým Rizla Suzuki MotoGP před Catalunyi

V pozitivní náladě cestuje tovární tým Rizla Suzuki MotoGP k dalšímu závodu mistrovství světa, který se o tomto víkendu odehraje na okruhu Catalunya.

První ze tří po sobě jdoucích víkendů, během kterých se světový šampionát postupně představí ve Španělsku, Holandsku a Velké Británii, odstartuje již za několik dnů na okruhu Catalunya nedaleko Barcelony. Oba jezdci továrního týmu Rizla Suzuki MotoGP jsou na nadcházející klání, které nese název Gran Premi Cinzano de Catalunya, dokonale naladěni. Již při předsezónních IRTA testech ukázal John Hopkins a Chris Vermeulen, že jim rychlý okruh vyhovuje. Američan Hopkins byl během suché části testování neustále mezi nejrychlejšími, zatímco Australan Vermeulen až do posledních okamžiků mokré speciální části testu bojoval o automobil BMW, o který nakonec jen těsně přišel díky rychlejšímu času Colina Edwards.
Paul Denning – šéf týmu
Cestujeme do Barcelony v pozitivní náladě, která vyplívá z dobrých výsledků testování na okruhu Mugello. Toto bude po čtyřech závodech první okruh, na kterém Chris již jezdil i v minulosti. Předpokládám proto, že by mohl být rychlý hned od začátku. John zde měl na začátku sezóny dobré výsledky při testech a proto zde bude mít hlad po dobrém umístění. Továrna i tým pilně pracují na zdokonalení motocyklu, který by měl po slibných výkonech přinést velké výsledky. Všichni sponzoři i fanoušci si mohou být jistí, že stále budeme odvádět maximum pro dosažení našeho plného potenciálu.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist