Tým Elit GP opět bez jezdce

Stejně jako vloni, tak i letos se tým Elit Grand Prix Racing ocitl na konci roku pouze s jedním jezdcem ve svých řadách.

Tým Elit Grand Prix Racing se stejně jako vloni ocitl před koncem roku pouze s jedním jezdcem. Zatímco však vloni vyřadila Jardu Huleše promotérská společnost, tentokrát odešel jezdec sám.
Německý jezdec Sascha Hommel, který byl nedávno prezentován jako jezdec týmu v závodech Grand Prix 125 ccm, odešel od týmu Elit GP k továrnímu týmu Malaguti, kde by se mohl sejít nejen se "svým" mechanikem Manfredem Wittenbornem, ale i se svým krajanem Dario Giuseppettim.
Elit GP Racing tak sice má potvrzené dvě místa v Grand Prix pro rok 2005, ale zatím pouze jediného jezdce. Zda nastoupí tým, který své zázemí stěhuje definitivně z naší země do německého Inningu (poblíž Mnichova), do sezóny pouze s jedním jezdcem, ukáže například i schůzka mezi šéfem týmu panem Eppem a jedním z našich významných manažerů motocyklového sportu, která by měla proběhnou začátkem příštího týdne. Vedle různých věcí ohledně silničního závodění jistě při této schůzce padne i jméno případného nástupce Saschy Hommela - Patrika Vostárka.
A co bylo příčinou Hommelova rozkolu s týmem, se kterým se měl prezentovat na vrcholu motocyklového závodění? To samozřejmě nevíme, jisté je pouze to, že zatímco do Elitu GP měl Hommel peníze přinést, od továrního týmu Malaguti naopak peníze dostane.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist