Tragédie v Rossiho rodině

Druhý manžel Valentinovi maminky Stefanie Palmy, Mauro Tecchi, spáchal sebevraždu ve svém domě. Tuto zprávu později potvrdila i italská tisková agentura ANSA.

Dle dlouholetého přítele Valentina Rossiho, Ucciia, došlo v Rossiho rodině k tragické události. Druhý manžel Valeho maminky Stefanie Palmy, Mauro Tecchi, se zastřelil. Nešťastná událost se stala zřejmě z úterý na středu, ale teprve později, tedy v pátek, bylo tělo "nevlastního" otce Valentina Rossiho objeveno, když se Palma vrátila domů. Před tragédií se oba dva, tedy Stefanie a Mauro pohádali a Valeho matka po hádce odešla pryč z domu. Mauro Tecchi byl druhým manželem Rossiho matky, která se s Valentinovým otcem, Grazianem (mimochodem rovněž skvělým motocyklovým závodníkem - vyhrál 3 závody Grand Prix ve dvěstěpadesátkách v roce 1979 na Morbidelli) rozešla a Tecchiho si vzala před dvěma roky. Tecchi ale nebyl otcem mladšího Valentinova bratra, Lucy Mariniho. Státní prokurátor v Pesaře nařídil pitvu, přestože není žádná pochybnost, že to byla sebevražda - smrtelný výstřel puškou do hrudi. Dle místního tisku byly důvodem smrti inženýra Tecchiho (52 let) problémy ve stavební firmě, kde pracoval.. 


Samotný Valentino Rossi, když se o tragédii dozvěděl dnes před tréninkem od Uccia, odmítl celou událost jakkoliv komentovat. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist