Tovární tým Suzuki před Sepangem

Ke druhému testu „okurkové sezóny“ se vypravuje tovární tým Rizla Suzuki MotoGP do malajsijského Sepangu.

Ke druhému testu této zimní pauzy se vypravuje tovární tým Rizla Suzuki MotoGP, který s Johnem Hopkinsem a Chrisem Vermeulenem otestuje své nové stroje na okruhu Sepang v Malajsii. Tovární dvojici doplní během třídenního testu, který začne ve středu 15. listopadu, také testovací jezdec Nobuatsu Aoki, jenž bude vedle nového motoru 800 ccm testovat také zcela nový rám stroje Suzuki GSV-R 800 ccm.
John Hopkins
Opravdu se do Malajsie na další testování těším. Od doby, co jsem u Suzuki, jsem nikdy nezažil takové úsilí během zimního testování. Nový motocykl byl ve Valencii dobrý, a proto bude zajímavé porovnání na zcela jiném okruhu, jakým Sepang je. Vím, že je před námi ještě dlouhá cesta, ale pokud budeme schopní pokračovat tak, jak jsme začali, bude v roce 2007 vše dobré. Jsem na to připravený!
Chris Vermeulen
Valencie ukázala potenciál našeho nového motocyklu, ale potřebujeme pokračovat ve vývoji, protože stejné dělají i ostatní továrny. Sepang bude dobré místo na testování stroje 800 ccm, protože tam je jiné rozložení zatáček, než jaké bylo ve Valencii. Dá nám to dobrou odezvu v otázce ovladatelnosti našeho motocyklu a ukáže nám to priority, na které se budeme muset zaměřit.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist