Tom Lüthi nastoupí k 1. GP se speciální fixací

Se speciální fixací srůstající zlomeniny levé klíční kosti se představí úřadující mistr světa T. Lüthi v letošním prvním závodě ve španělském Jerezu. Tato fixace by mu měla zajistit bezbolestnost postiženého místa při zachování potřebného rozsahu pohybu.

Tom si své zranění způsobil v prvních IRTA testech na okruhu u Barcelony při 2. testovacím dnu. V tom prvním obsadil 4. místo a cítil ve své jízdě rezervy. Druhý den bohužel na studených pneumatikách upadl, když tento pád byl z kategorie nešťastných, protože se Tomovi přihodil ve 2. zatáčce po výjezdu z boxů, kdy ani zdaleka nejel naplno. Tom se však uzdravuje rychle a pečlivě se připravuje na první vykročení do sezóny.
Náš druhý pilot Sandro Cortese předvedl v obou IRTA testech velmi nadějné výkony a obsadil tyto pozice: Barcelona – 1. den 18. místo, 2. den 14. místo; Jerez – 1. den 9. místo, 2. den 14. místo. Zde je nutno podotknout, že cílem Sandra v testech bylo především odstraňovat technické rezervy jízdy spolu s naším jezdeckých koučem Andy Ibbottem. I z tohoto pohledu jsou dosažené výsledky uspokojivé.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist