Tiskovka Yamahy v Alpách

U příležitosti Mistrovství světa ve sjezdovém lyžování proběhla včera tisková konference továrního týmu Gauloises Yamaha.

U příležitosti Mistrovství Světa ve sjezdovém lyžování, které v těchto dnech probíhá v italských střediscích Santa Caterina a Bormio, představil včera motocyklový tým Gauloises Yamaha své jezdce na speciální tiskové konferenci, po které se Colin Edwards i Valentino Rossi vydali prohánět na sněžných skútrech Yamaha RX1 po zasněžených svazích italských Alp.
"Minulý rok byl pro mne a můj tým nezapomenutelný, již se těším na další ohromnou sezónu," řekl na tiskové konferenci Valentino Rossi, jenž v tomto měsíci oslaví své 26. narozeniny. "Bude to velmi těžké, ale samozřejmě se znovu pokusím zvítězit. Loňský motocykl byl dobrý, maximálně jsem pracoval na jeho vývoji. Yamaha nyní vyrobila zcela nový motocykl, který je rychlý, ale je na něm samozřejmě ještě mnoho práce. Ducati přišlo se zlepšením, samozřejmě Biaggi a Gibernau budou silní, myslím si, že to bude velmi vzrušující mistrovství. Bude to pro mne velká výzva."
Do továrního týmu japonské Yamahy se vrací americký jezdec Colin Edwards, který za dvě ladičky jezdil při svém vstupu do Mistrovství Světa Superbike. "Bylo to pro mne snadné rozhodnutí, jsem opravdu rád zpět," říkal včera Colin Edwards. "Již když jsem přišel, tak měl Valentino i tým velmi dobrý motocykl. Toto je pro mne již třetí továrna během tří let, samozřejmě jakákoliv změna motocyklu je pro mě výzva. Hledám motocykl, který se hodí k mému jezdeckému stylu a myslím si, že Yamaha je ten správný stroj. Těším se na závod v Laguna Sece, bude to šance jet před domácími fanoušky na motocyklu MotoGP."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist