Suzuki MotoGP a Jerez

Tým Suzuki MotoGP před úvodním závodem letošního šampionátu MotoGP.

Navázat na výborné výsledky z posledního oficiálního testování chce v Jerezu také tovární tým japonské Suzuki. Od posledního závodu loňské sezóny podstoupil stroj GSV-R mnoho úprav a změn, výsledkem bylo zvýšení výkonu, akcelerace a ovladatelnosti tohoto špičkového stroje. Po sérii testů nyní přichází první opravdová konfrontace, které ukáže jak na tom opravdu tovární tým Suzuki MotoGP je.
Kenny Roberts jr.
Suzuki, Bridgestone a tým MotoGP učinili tuto zimu velké kroky, náš materiál je nyní daleko lepší než v minulosti. Je zde sice ještě několik problémů, ale ty potřebujeme řešit. Nevím jak skončím v závodě, ale těším se na něj.
John Hopkins
Na tento víkend se opravdu velmi těším. Hodně jsem testoval a tak se nyní nemohu dočkat závodění. Cítím se před tímto víkendem dobře. Potřebuji začít znovu vyhrávat, již je to hrozně dávno, kdy jsem naposledy zvítězil v nějakém závodě. Nyní to potřebuji znovu zažít, abych si vzpomněl na ty dobré pocity.
Paul Danning (manažer týmu Suzuki MotoGP
Všichni se těšíme na první Grand Prix této sezóny. Testování se nám dařilo, je vidět, že tým Suzuki MotoGP jde dobrou cestou. Není pochyb, že je před námi ještě mnoho tvrdé práce, ale všichni budeme pracovat v plném potenciálu, abychom zabezpečili v Jerezu co nejlepší umístění.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist