Stoner: V Le Mans nás čeká hodně práce

Tovární jezdec Hondy a úřadující mistr světa Casey Stoner chce odřeknuté testy v Estorilu nahradit extrémním pracovním úsilím při závodním víkendu ve Francii.

Australan Casey Stoner si přeje, aby se prognóza počasí na závodní víkend v Le Mans nevyplnila a bylo sucho: "Doufám, že budeme mít většinu tréninku ve Francii na suchu. Bylo už hodně velkým zklamáním to, že jsme v pondělí po Grand Prix v Estorilu nemohli testovat."
Stoner dále vysvětluje, že tento test v Estorilu rozhodně potřebovali: "Musíme pracovat na našem problému s vibracemi a pokusit se jej eliminovat. A proto jsme takový test potřebovali. Nyní se této záležitosti budeme věnovat během tří volných tréninků v Le Mans".
Přes tyto technické starosti je lídr šampionátu a úřadující mistr světa po třech podiových umístěních v prvních třech závodech velmi spokojen: "Jerez a Estoril nepatřily doposud mezi mé oblíbené okruhy a přesto jsem oba závody vyhrál. Doufám tedy, že i v Le Mans budeme opět vpředu a myslím si, že se opět rozhodne mezi Hondou a Yamahou".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist