Stoner a jeho nové obydlí v Austrálii

Ex-mistr světa MotoGP Casey Stoner se rozhodl natrvalo usadit doma v Austrálii. Nyní si bývalý tovární jezdec Ducati a Hondy zakoupil luxusní vilu za 4,25 milionů dolarů na Zlatém pobřeží.

Nemůže snad být ani větší kontrast než: Během své kariéry pilota MotoGP si Casey Stoner vybral jako své obydlí dřevěnný dům v blízkosti lyžařské stanice Verbier v západním Švýcarsku, kde déšť, zima a sníh nebyly ničím výjimečným. Po skončení závodní činnosti a definitivním návratu do své australské vlasti si dvojnásobný šampion MotoGP pořídil vilu v Gold Coast (v překladu Zlaté pobřeží), což je město postavené podél pobřeží Queenslandu a má přes 500 000 obyvatel.

Zde nejsou naopak slunce, teplo a především moře vůbec ničím výjimečným.

Nové obydlí Caseyho, Adriany a brzy jednoroční Alessandry leží v Sanctuary Cove a stálo 4,25 milionů dolarů, jak píše «GPone». Dům má celkem pět ložnic, velkou kancelář, posilovnu a domácí kino, celková rozloha je 1 120 čtverečných metrů.

V podzemní garáži je místo na deset automobilů, navíc je v objektu i přistávací místo pro privátní helikoptéru. Jinak tato vila dostala v roce 2009 Cenu za architekturu.

Jinak je Stoner ještě majitelem ranče v Tamworthu. Více obrázků nového obydlí tohoto výjimečného pilota si můžete prohlédnout zde.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist