Stefan Bradl si vyzkoušel tátovu čtvrtlitrovou Hondu

Německý závodník Stefan Bradl dostal šanci si v neděli na Sachsenringu vyzkoušet jaké to je řídit motocykl Honda kubatury do 250ccm, s nímž jeho otec Helmut Bradl v roce 1991 vybojoval druhé místo v mistrovství světa silničních motocyklů.

Po skončení závodního víkendu MS v Assenu zamířila část týmu LCR Honda MotoGP přímo na německý závodní okruh Sachsenring, kde absolvovali propagační akci, které se zúčastnil jak jezdec týmu Stefan Bradl, tak jeho šéf Lucio Cecchinello.

Jeden z Bradlových osobních sponzorů, společnost Ilmberger Carbonparts, zorganizovala na německém závodním okruhu akci pod názvem “Tech Day” a právě při této příležitosti měl Stefan Bradl možnost si vyzkoušet dvoudobou Hondu 250ccm v barvách HB.
Akce byla rovněž dobrou příležitostí pro všechny fanoušky německého závodníka Stefana Bradla a jeho týmu LCR Honda k tomu, aby získali podepsanou fotku nebo plakát při autogramiádě nebo se zúčastnili workshopu, který vedl Lucio Cecchinello na téma materiálů používaných v MotoGP. Hovořilo se na téma využití karbonových vláken, ale také o odpružení a nastavení motocyklu.

„Vývoj nových technologií a zlepšování našich motocyklů je klíčový pro úspěch jezdců,“ uvedl v neděli na Sachsenringu Stefan Bradl. „Je důležité, aby výzkum v oblasti nových materiálů, měl možnost testování v závodech. Uhlík je v závodění jedna z nejvíce inovativních komodit a může nám umožnit získat cenné sekundy v rámci poměru váhy k výkonu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist