Spies: Ještě jedno vítězství?

Jako Rookie MotoGP byl Ben Spies v Laguně Sece 2010 nejlepším privátním jezdcem. Letos ale po vítězství v Assenu doufá ve víc, než bylo loňské 6. místo.

Optimismus texaského jezdce před závodem v Laguně Sece je celkem jasný, neboť i ve druhém závodě na americké půdě se mu vloni dařilo a na satelitním motocyklu Tech3 skončil v Indianapolis dokonce jako druhý, což se vloni žádnému privátnímu pilotovi nepodařilo. V letošní sezóně má 27-letý ex-mistr světa superbiků k dispozici tovární materiál od Yamahy a v Assenu se mu podařilo poprvé vyhrát. Už před tímto vítězstvím Spies jasně řekl, že: "Vyhrát závod Grand Prix v MotoGP má větší cenu než se stát mistrem světa v superbicích". Při svém domácím závodě by chtěl Ben Spies svůj úspěch z Assenu zopakovat.
"Mám rád tento okruh. V seriálu AMA jsem zde zajel několik velmi dobrých výsledků. Pojedu opět v barvách 50-let výročí závodění Yamahy v Grand Prix a ty mně přinesly v Assenu štěstí. Takže doufám, že to bude ještě jednou a to před mou rodinou a přáteli. Je to vždy hodně vzrušující, jet závody před svými krajany", řekl před nedělním závodem aktuálně 6. jezdec tabulky MS královské kubatury Ben Spies.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist