Soutěžte s prodejnou MotoZem o dva lístky na MotoGP

Firma MotoZem, prodejce oblečení a dalšího příslušenství, věnovala do soutěže dvě vstupenky Gold na letošní brněnskou Grand Prix. V současné době se jedna tato vstupenka prodává za 3200,-, tak proč nezkusit štěstí a nezískat dvě úplně zdarma?

MotoZem neustále expanduje a důkazem může být nová kamenná prodejna v Říčanech u Prahy. Do moderního zázemí pro fanoušky kvalitního oblečení a vybavení se jednoduše dostanete sjezdem z D1 v Jažlovicích, zhruba 3 kilometry od Říčan. Na tisícovce metrů čtverečních se vám otevírá svět plný oblečení a širokého sortimentu ostatního vybavení za atraktivní ceny. Za návštěvu stojí zejména široký výběr napříč nejrůznějšími značkami, nechybí poslední novinky přímo z výroby a samozřejmostí je usměvavý a vyškolený personál, který s vámi sdílí stejnou vášeň pro silné stroje a bezpečnou jízdu. MotoZem je tady pro vás a stará se o bezpečnou a pohodlnou jízdu prakticky po celý rok! Kompletní nabídku MotoZem naleznete na webových stránkách www.motozem.cz, stejně jako odpověď na následující otázku.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdy byla otevřena prodejna MotoZem v Praze - Říčanech?
    • leden 2017
    • leden 2019
    • červen 2019

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist