Soutěž s Bridgestone a fotogalerie z GP v Brně

S radostí jsme přijali pozvání od značky Bridgestone, která je výhradním dodavatelem černé magie pro královskou třídu MotoGP. Přinášíme vám fotogalerii z brněnského padocku a jako bonus soutěž o batoh a čepici Bridgestone.

Kamióny pneumatikářské značky Bridgestone přivezly do Brna na 700 pneumatik. Každý ze startujících jezdců v prestižní třídě MotoGP má nárok během závodního víkendu vyfásnout 20 sliků a 10 mokrých pneumatik.

Díky japonskému pneumatikářskému výrobci jsme mohli nahlédnou pod pokličku týmů Rizla Suzuki MotoGP a Páginas Amarillas Aspar.

Osmistovkové rakety Suzuki GSV-R, které v MotoGP sedlají Loris Capirossi a Álvaro Bautista váží jen těsně pod hranicí cca 150kg, disponují výkonem + - 250 koní, 0-100km/h zmáknou za 2 sekundy a upalují maximálkou až 330km/h. Pochopitelně se jedná o neprodejné zboží, ale cena každého z nich prý dělá cirka 1.200.000 Euro.










Kuba zajel životní závod a stal se v Brně jasně nejlepším českým jezdcem. Gratulace!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Ve kterém roce vstoupila značka Bridgestone do královské třídy MotoGP?
    • 2003
    • 2002
    • 2005

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)




TOPlist