Smrž a Rous o závodě Grand Prix v Brně

Přestože oficiální tiskovou zprávu Jakub Smrž během Grand Prix ČR ani jednou nevydal, jeho a Rousův ohlas na závod jsme si mohli přečíst v tiskové zprávě Hondy.

Zatímco v závodě třídy 125 ccm skončila celá česká čtveřice jezdců během závodu Grand Prix ČR v kotrmelcích, trojice jezdců v silnějších dvěstěpadesátkách byla úspěšnější a závod dokončila. Michal Filla startující na vypůjčeném motocyklu Aprilia sice ještě na bodech neskončil, stálá dvojice jezdců Grand Prix – Jakub Smrž a Radomil Rous již úspěch slavila ziskem bodovaných pozic. Podívejme se tedy jak tato dvojice hodnotila v tiskové zprávě továrny Honda své brněnské vystoupení.
Jakub Smrž
Se svým výkonem jsem spokojený a jedenácté místo je výsledek, který jsem opravdu potřeboval. Motocykl byl dnes perfektní. Dojel jsem jedenáctý, protože West udělal v poslední šikaně chybu, která mě dovolila ho předjet. West byl velmi dobrý na brzdách a v šikaně se chystal mě blokovat, ale příliš pozdě brzdil a jel zeširoka.
Radomil Rous
Měl jsem nějaké problémy se startem, ale v prvních třech kolech se mi podařilo dobrou jízdou dostat na 18. místo. Pak jsem se snažil postupně dojet a poté i předjet pár jezdců přede mnou. Motor nebyl dnes tak dobrý jako v kvalifikacích, ale jsem spokojený. Dva body jsou dva body.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist