Skončil Mattia Pasini v Moto2?

Po závodě v Jerezu došlo k ostré slovní potyčce mezi italským jezdcem Mattiou Pasinim a týmovým šéfem JIRu Gianlucou Montironem.

Dřívější jezdec kubatury dvěstěpadesátek Mattia Pasini (v roce 2009 celkově 5.) a vítěz celkem 10 závodů Grand Prix (8x - 125 ccm, 2x - 250 ccm) se po závodě v Jerezu - Pasini jezdí na motocyklu MotoBi, ex-TSR - velmi nelichotivě vyjádřil o svém týmu JIR Moto2. Týmový šéf Luca Montiron toto "hodnocení" italského jezdce nenechal bez povšimnutí a řekl mu celkem jednoznačně: "Jsi volný a můžeš jít!". 

Kam povedou další kroky italského jezdce? Dle italských médií by měl působit ve dvou rolích, jednak jako testovací jezdec MotoGP (stálý testovač Franco Battaini je totiž zraněn), neboť Pasini už vloni motocykl Desmosedici MotoGP testoval třeba u nás po závodě Grand Prix Cardion v Brně. 

Co je ovšem daleko podstatnější, pro neuspokojivé výsledky superbikového týmu Ducati Xerox, by měl Pasini jet jeden z továrních motocyklů Ducati Xerox. Zda jako třetí jezdec, nebo v některém jiném týmu, se zatím italská média nezmiňují. 

Možná, že jsou to jen výmysly typu "Radio Paddock hlásí", ale není kouře bez ohně!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist