Simoncelli: Barbera a Bautista jsou pokrytci

Když přijde s Marco Simoncellim řeč na jeho bývalé kolegy ve dvěstěpadesátkách, tedy španělské jezdce Alvara Bautistu a Hectora Barberu, tak o nich SuperSick nemluví vůbec pěkně, ba naopak.

Ital Marco Simoncelli nemá rozhodně v plánu, mluvit někdy v budoucnu se svými bývalými konkurenty ve dvěstěpadesátkách a nyní v MotoGP, konkrétně se Španěly Hectorem Barberou a Alvarem Bautistou. "Potom, co jsem zjistil, co jsou to za pokrytce Bautista a Barbera, tak jsem se rozhodl, s nimi už nikdy nepromluvit", říká Marco Simoncelli pro web Motosprint a vysvětluje dále: "Nechci mít s nimi vůbec nic společného!"  


"Oba jsou sice velmi silní jezdci, ale lidsky nemají vůbec žádnou cenu. Vždyť někteří jezdci jako Barbera a Bautista, si pořád na něco stěžují. A všechno, co od nich směřovalo proti mně, bylo jen proto, že jim vedení závodu a rozhodčí všechno dovolili, měli prostě úplně volnou ruku", říká současný jezdec týmu Gresini Honda. 


Marco Simoncelli se dále diví, proč všechny problémy vznikly pouze mezi jím a Bautistou s Barberou, neboť ostatní jeho soupeři si ani jednou nestěžovali, když: "Závodím proti každému úplně stejným způsobem a je neuvěřitelné, že problémy jsou jen s nimi dvěma. Jistě, během závodu koliduji i s ostatními, jsou to přece motocyklové závody, ale jen Bautista si vždy stěžuje. A v roce 2009 chtěl po mně pořád, abych se mu omlouval", říká ex-mistr světa dvěstěpadesátek. 


"A Barbera, ten do mě v Assenu nejdříve najel a potom mně řekl, že to musel udělat, neboť bych ho jinak dopředu nepustil. Tedy vlastně já jsem za to mohl a dle něho to byla moje chyba. A jury, to rozhoduje vždy tak podivně, že posouzení situace vypadá vždy ve prospěch Bautisty a  Barbery! Přitom se vším začali vždy oni dva, a chtěli ze situace vytěžit tak, že to pro ně bylo vždy hodně výhodné", nenechá na obou těchto španěslkých jezdcích ani jednu suchou niť italský jezdec Marco Simoncelli. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist