Rossiho po příletu na Bali přivítaly stovky fanoušků

Jen týden před prvním oficiálním testem královské kubatury v Sepangu zamířil Ital Valentino Rossi do Indonésie, země pro Yamahu velmi důležitou z hlediska prodeje motocyklů. Vicemistr světa z roku 2015 absolvoval řadu setkání s prodejci motocyklů, médii a především fanoušky, kteří vytvořili fantastickou kulisu hned od Rossiho příletu.

Valentino Rossi, jezdec týmu Movistar Yamaha MotoGP, byl speciálním hostem Yamaha Indonesia Motor Manufacturer (YIMM) v rámci setkání prodejců, které se uskutečnilo na Bali. Itala ocenili za jeho úspěchy v seriálu Grand Prix a on byl přítomen premiéře nových modelů tří ladiček jako Yamaha Fino 125ccm, Yamaha Aerox 125ccm a Yamaha Xabre 150ccm.

„Je to má třetí návštěva Indonésie, podruhé jsem na Bali a příjezd sem je pokaždé plný překvapení a emocí,“ uvedl Valentino Rossi během slavnostní prezentace. „Bali není jediné místo, kde bych rád strávil volný čas, ale pokaždé žasnu nad tím, jaké přivítání připraví indonéští fanoušci. Už těsně po příletu jsem se v terminálu setkal se stovkami lidí, kteří tam na mě čekali a doprovázeli nás cestou do hotelu. Naposledy jsem tu byl v roce 2013 a nadšení pro MotoGP zde rozhodně neubralo na síle! Zdá se, že počet fanoušků se každým rokem zdvojnásobí.“

„Rozhodně je to místo, kde by do budoucna měla MotoGP zavítat jako speciální poděkování všem fanouškům, kteří dosud sledují MotoGP jen v televizi. Z obchodního hlediska je Indonésie trhem, který je někde jinde než na co jsme zvyklí v Evropě. Co se týče objemu prodeje má Yamaha v Indonésii vedoucí postavení, takže tu je víc důvodů proč našim přátelům vzdát hold a navštívit je jakmile nám to čas dovolí.“

„Řada fanoušků také přijede do Sepangu, kde už začátkem příštího týdne začíná plánovaný test MotoGP. Těším se až je uvidím v Malajsii a jejich podporu jim vrátím výrazným vstupem do letošní sezony,“ dodal tovární jezdec Yamahy a devítinásobný mistr světa Valentino Rossi.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist