Rossi k Ducati? Nesmysl!

Italská média přinesla v uplynulých dnech "zaručenou" zprávu o přestupu Valentina Rossiho k Ducati a to snad už v roce 2010! Více v následujících řádcích...

Ačkoliv Valentino Rossi několikráte prohlásil, že jeho závodní kariéra se skončí u Yamahy a sezóna 2010 ještě ani nezačala, tak italská média přinesla zprávu, že Rossi pojede v sezóně 2011 na motocyklu Ducati, a někteří italští novináři to dokonce ještě o rok uspíšili. Takže ačkoliv má osminásobný mistr světa smlouvu s Yamahou do konce 2010, tak by ji měl porušit a jet v nějakém týmu - pochopitelně na tovární Ducati, už příští rok. 



Důvodem je dle nich nespokojenost Rossiho s tím, že prodloužila smlouvu jeho největšímu rivalovi a zároveň stájovému kolegovi Jorge Lorenzovi a ten má k dispozici úplně stejný materiál jako "The Doctor".

"Myslím si, že jsem si to od Yamahy nezasloužil, po tom všem,  co jsem pro ní udělal", kometoval začátkem září prodloužení Lorenzovi smlouvy Rossi a pokračoval tehdy dále: "Začátkem června 2010 se rozhodnu o svém dalším působení na motocyklu, tedy jestli budu jezdit dále, jestli zůstanu u Yamahy nebo změním značku. Předtím jsem si nepředstavil, že někdy od Yamahy odejdu, nyní po nové situaci s Lorenzem, musím se zapřemýšlet a pak rozhodnout".  


Právě toto jeho vyjádření vedlo asi italská média k následujícímu "řešení": Fiat a Marlboro se dohromady dohodly, že Rossiho s pomocí velké částky peněz přemluví k odchodu k Ducati. A nejenom jeho, nýbrž i muže na snímku, tedy šéftechnika Jeremy Burgesse. 

A hlavně, že to bude už na rok  2010!
 
Superstar Valentino Rossi dementoval tyto "novinářské kachny" dnes v rámci australské Grand Prix následovně: 

"Vůbec to nechápu. Hlavně z toho důvodu, že mám platnou smlouvu s Yamahou. Takže je nejen na 100% nemožné jít k Ducati, ale hlavně já nechci!".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist