Rossi: Dříve muži, nyní děti

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
AKRO (-498) napsal 07.05.2011 v 12:07

Kryšpín - Vždyť je to jen názor! Nic zvláštního, prostě máme každý jiný! S tou školou: Matematika a čeština jsou dané věci, o matematice se dokonce tvrdí, že je to královna věd! Proč bych učitelům nevěřil? To není kupování míst v MGP pro potomky!

AKRO (-498) napsal 07.05.2011 v 12:03

Marex - Já bych ty "děti" v MGP klidně označil, ale to už bych se opravdu 100x opakoval!

Kryšpín (7) napsal 07.05.2011 v 10:23

AKRO: 1) A myslíš, že Stoner se tam nedostal "za peníze", ale za své oslnivé výkony v nižších kubaturách???Nebuď směšný, je to o penězích, každý je musí přinést. O Karlově přestupu věděli všichni, komentář si neodpustil pouze Stoner. Ale nic, řekl to, někomu se tyhle "komentáře" líbí, někomu ne.
2) Nemyslím, že pan Abraham st. měl potřebu před "pár fanouškama" něco překrucovat. Naopak, mluvil velmi otevřeně. Ale kdo nechce slyšet druhého a zamyslet se nad tím, co říká, tak toho stejně nejde přesvědčit. Akorát by mě zajímalo, jak jsi mohl studovat. To jsi také učitelům češtiny či matematiky na vysoké škole nevěřil, protože mluvit sice umějí, ale pravdu nemají??? Jak jsi mohl dělat zkoušky???

Marex (2570) napsal 06.05.2011 v 22:45

Akro: Co to tady řešíš? Místo toho,aby jsi vypíchl svoje Rossim potvrzené "děti", tak tady řešíš Abáju, který rozhodně jako dítě nevypadá...tedy narozdíl od pár dalších jezdců.

AKRO (-498) napsal 06.05.2011 v 20:23

Kryšpín - Jo když se tam nováček dostal za tátovy peníze, tak nevím, proč by to nemohl Stoner okomentovat! On má totiž vzhledem ke své výkonnosti, na tento komentář právo a určitě o tom Karlově "přestupu" věděl o hodně víc než my! Pan AB ti stejně řekne jen to co může a jistě to umí velmi dobře podat! Nakonec jsme na tom stejně, ty tomu věříš, já ne a pravda může být taky někde jinde!

AKRO (-498) napsal 06.05.2011 v 20:16

Koolja - Lehce konečníku!

koolja (134) napsal 06.05.2011 v 20:09

Kryspin ,ted jsem zvedavej,jak z toho tanecnik vyhopka

Kryšpín (7) napsal 06.05.2011 v 19:11

Já netvrdím, že Stoner nemá právo na názor, já jen tvrdím, že prohlašovat takto veřejně, že někdo nemá někde co dělat, je přinejmenším hloupé (což mimo jiné potvrdili i jiní jezdci, že takto se navážet do nováčka, který ještě vlastně neměl čas se projevit je vlastně ubohost). Ono se to taky rychle proti Stonerovi otočilo. Opravdu si myslím že si tu svou pravdu měl nechat pro sebe. Takže tím u mě Stoner tedy hodně klesl, on opravu moc mluví o druhých, a ne zrovna v dobrém (spíš se do druhých naváží).
K tomu Abrahamovi - rozumný člověk by měl druhého vyslechnout, než vynese soud. Ty ale na závody nejezdíš, Abrahama poslouchat nemusíš, všechno víš, jen ta tvoje pravda je ta pravá. Maldší brácha Brouka Pytlíka... . Já, narozíl od tebe, jsem si argumenty pana Abrahama vyslechl a podle mě to má hlavu i patu. V tom můj posun v názorech (i když jsem ze začátku také bral Abaju jako protekční děcko a fakdil jsem spíše Peškovi). Proč to píšu, sám nevím, vždyť je to stejně zbytečné... . Náš dějepisář tomu říkal házení perel sviním...

AKRO (-498) napsal 06.05.2011 v 16:17

Kryšpín - Víš, to je právě to, v čem se názorově lišíme! To co řerkl Stoner, byl jeho názor a měl na něj právo! Abaja do té doby nepřesvědčil, že by měl v MGP co dělat! To že na nějaké schůzce pan AB řekl, že se místo v MGP nedá koupit, neznamená nic! I pan AB si totiž může tvrdit co chce! Nakonec zdaleka nejsem sám, kdo si myslí, že rozhodl finanční balík! Tuším v jedné místní anketě si to myslelo dalších 70% lidí! Já se sice podle tebe názorově nevyvíjím, ale pravda je většinou jen jedna! Pravdu je třeba hlásat a podporovat a nějaký Ban na to nemá žádný vliv! Nenapadlo tě, když už mi vyčítáš to názorové nevyvíjení, že jsi přesně můj protipól a meleš ty své stejné názory kolem dokola minimálně stejně jako já? Kde jsi se názorově vyvinul?

PacienT.cz (687) napsal 06.05.2011 v 08:43

200. Pravý moment na uzamknutí diskuse ?!

Kryšpín (7) napsal 06.05.2011 v 07:16

Víš AKRO, tak k tomuhle ti mohu říct jen tři věci: 1) Už jen to, že jeden závodník říká o druhém, že na závodech nemá co dělat, je zcestné a zcela mimo principy závodění. Na startovní čáře by si měli být hoši, minimálně z pohledu možnosti účasti, rovni. To by ve finále pak mohl Vettel prohlásit, že s černochem závodit nebude . Navíc Abraham svými výkony jasně dokazuje, že tituly a úspěchy v jiných třídách nejsou zárukou výkonnosti v MotoGP. Myslím že Stoner je průkopníkem takové diskriminace, nepamatuji, že by někdy někdo z jezdců toto prohlašoval . Mě osobně se toto nabubřelé prohlášení, které se záhy ukázalo jako zcela mylné, dost dotklo.
2) Kdyby jsi vyslechl pana Abrahama st., tak by Ti muselo být jasné, že koupit účast v MotoGP nelze. Samozřejmě peníze jsou důležitě (a to u VŠECH uchazečů), ale nejsou jedinou otázkou. Je mnoho dalších, kteří se do MotoGP snaží dostat, peníze mají a nic. Ale ty tuhle skutečnost evidentně nehodláš uznat, máš zkrátka svou "pravdu", Mohamedána prostě živého nepokřtíš . 3) Počítám, že za svůj příspěvek opět vyfasuješ bann a bude tady klid. Diskluse s člověkem, který se názorově nijak nevyvíjí a stále mele do kola své "pravdy" stejně nemá smysl...

AKRO (-498) napsal 05.05.2011 v 22:13

Kryšpín - Zase bys měl uznat, že měl Stoner s Abajou pravdu, navíc to říkal ještě před Abajovým utrpěným vítězstvím v MOTO 2 a je fakt, že Abaja zrovna žádná ozdoba MOTO 2 nebyl a všichni věděli, jak se tam dostal a že mu to otec koupil! Obvykle měl problémy se do MGP dostat i Mistr světa MOTO 2, pokud za sebou neměl bohatého sponzora. Nakonec se ukázalo, že se Abaja mezi kroužily v MGP pohodlně uchytí, ale to už Stoner neřešil. On hodnotil pouze Abajův vstup do MGP a né průběh sezóny. Třeba už taky změnil názor, ale o tom se už nepíše. Ta psychologická válka mezi jezdci je směšná i když zase třeba z hlediska zvýšení zájmu o MGP je to účinné, protože z hlediska dramatičnosti závodů je to zoufalství a beznaděj! Na druhé straně je docela možné, že to někomu psychiku rozhodí, jezdci jsou zoufale hubení, pořád hladoví a nervózní.

Kryšpín (7) napsal 05.05.2011 v 20:13

CBR-rr: To je individuální, někdo je dospělý v 17, někdo se chová i v 50-ti jako děcko . Faktem je, že nepamatuju mezi top pilotama tolik řečí a komentářů na soupeře, jako je teď. Dřív to opravdu bylo více o gentlemanství, vzájemném respektu a někdy i přátelství. Prostě se dřív tyhle borci chovali víc jako chlapi, teď jsou to spíš užvaněný báby. Takže s Rossim i souhlasím - viz. nadpis článku. Jestli mě paměť ale neklame, tak tuhle "psychologickou válku", t.j. že se jeden jezdec snaží toho druhýho vydeptat mediální kampaní, začal právě Rossi, rozjelo se to a ve finále je to místama až nechutný - viz. komentáře Stonera, že Abaja do MotoGP nepatří atp. Co je jemu do toho? Místo aby byli hoši rádi, že bude startovní pole o 1 motku bohatší, tak plácá. Ve finále on toho taky v nižších kubaturách až tak moc nepředvedl ve srovnání třeba s Lorenzem. Nedokáži si představit, že by si třeba Biaggi (a ten se zrovna se slovama nepáře) bral na paškál třeba Haslama, když přišel do WSBK a prohlašoval, že tam nemá co dělat. To by prostě neudělal. Měli by prostě hoši, ať jeden či druhý, míň komentovat druhé a více se soustředit na závody. A když už komentovat, tak skutečné problémy okolo závodů.

biker.zz (12) napsal 05.05.2011 v 19:50

to,že Simoncelli jezdil "agresivně - nebezpečně" již o kategorii nížnení nic novýho a bylo to 100x napsáno a diskutováno, takže nechápu, proč se to tady najednou tak řeší.
To, že Lorenza přivezli do depa na vozejku a na motorku ho odnesli si snad taky pamatujete,takže jeho bych za neco "změkčelého" rozhodně nepovažoval.
A Rossiho - muži-děti?? asi mu je mezi "mužema" líp nežmezi dětma

CBR-rr (-4) napsal 05.05.2011 v 18:08

Kryšpin: Ta prvni věta stačila. Děkuji za odpověd. Takže Rossi byl ve 21letech muž a dneska to jsou ve 22letech děcka. No jo dobry ...

AKRO (-498) napsal 05.05.2011 v 13:15

Foxx5 - Myslím, že víš, že větší maximálka vůbec neznamená automaticky lepší motocykl! Záleží na zpřevodování, stylu jezdce, nastavení atd. Kdybys neviděl jen žlutě, tak by sis třeba v tom roce 2007 mohl všimnout, že podvozkově na Rossiho motorku Ducati zdaleka neměla, Rossi jel jak po kolejích a Stoner vlál jako prapor! A nebylo to výkonem "brutální" Ducati, jak sem psali Rossíci! Ano, správně píšeš, Ducati byla rychlejší, ale v zátáčkách a technických partiích to vypadalo jinak! Že nebyl Rossi nejrychlejší na startu? Nakonec Smrž je na tom ještě hůř! Rossi nakonec ani spěchat nemusel, měl díky Burgessovi zdaleka nejlepší motorku a věděl, že se nakonec prosadí. O několik let dříve na tom byl ještě líp, to se mohl navíc spolehnout na gumy, co mu pekli na závod, podle dat tréninku a které měl vždy na konci závodu v daleko v lepším stavu, než ostatní jezdci a proto jezdil stylem pár kol před koncem se odpoutat, na ještě dobrých gumách, které na rozdíl od ostatních měl ještě v dobrém stavu, udělal si lehce 2-3 vteřinový náskok a ten držel až do konce. Loni mu nepomohla už ani ta zeď a přednostní dodání nových dílů a v posledním roce už nestačil na Lorenza a letos mu ani loni několikrát vítězná Ducati dokonce vylepšená Burgessem, nestačí na podium. Prostě se smiř s tím, že Rossi měl vynikající schopnost zajistit si nejlepšího technika, motorku a podmínky a proto vyhrával. Na vyrovnané motorce na titul nemá! Ty ho máš za ty léta zafixovaného jako génia, ale to on nikdy nebyl a budeš se muset s tím smířit!

Kryšpín (7) napsal 05.05.2011 v 12:03

CBR-rr: Bylo to v roce 2000, tedy v 21 letech. Ve své první sezóně se stal vicemistrem světa, když prohrál se Kenny Robertsem o 49 bodů. Na třetím místě byl se ztrátou dalších 49 bodů Max Biaggi, 4. Barros, 5. McCoy. V roce 2001 Rossi titul již získal a druhého Biaggiho porazil o více než 100 bodů. Další otázky???

CBR-rr (-4) napsal 05.05.2011 v 10:23

V kolika letech přišel Rossi od třidy 500ccm? Odpovi mi někdo?

Foxx5 (633) napsal 05.05.2011 v 01:54

AKRO (78.80.187.xxx) napsal 05.05.11 v 00:06:

Právě že Vale mnohokrát v závodech dokázal, že i s pomalejší motorkou se dá zvítězit, nejenom třeba v sezoně 2007 kdy si ho Kejsik dával většinou jen na rovinkách, ale v technických částech tratě to vypadalo jinak...Nikdy nemůžeš dokázat, jak kvalitní kdo a kdy měl nebo má materiál, jak rychlá je ta či ona motorka, aby si mohl s jistotou napsat to co píšeš. Vale si většinu vítězství doslova "vyzávodil" protože starty nikdy neměl moc dobré a po prvním kole a startu na prd jezdil tak kolem 5-7 místa. Kolikrát vyhrál start-cíl jak by se na nejrychlejší motorku slušelo? Takže zase to jsou akorát "tvojepravdy" spekulace a závěry rádoby odborníka. Všichni tady víme jak to máš, ale neztrapňuj se už tolik, občas napíšeš i něco smysluplného, ale těmahle "plkama" jde váha tvých relevantních příspěvků celkem hodně dolu a někdy zbydou jen smajlici.

Eso_Rimmer (383) napsal 05.05.2011 v 00:33

neblazni Akro... videl jsi, jakym zpusobem se prehnal Dovi pres VR na cilove rovince? a snad se shodneme, ze ten rychlostni rozdil nebyl jen v nastaveni...

AKRO (-498) napsal 05.05.2011 v 00:06

Koolja - Sotva mě přesvědčíš o opaku! Nikdo v historii mimo Agostiniho neměl takový špičkový materiál a takové podmínky jako Valentino! Nakonec je celkem jasné, že kdyby měl jen o kousek horší motocykl, nevyhrál by NIKDY ani jeden závod, a už vůbec ne Mistrovství světa! Podívej se dnes, kdy není Ducati o nic horší než Honda a Yamaha a je rád i za pátá místa! Bez nejlepšího motocyklu nevyhraje nic!

koolja (134) napsal 04.05.2011 v 22:55

AKRO 20:54-oooooooooooooooooo jak ty se mylis ,bohuzel uz jsi to napsal tolikrat,pak jsi si to po sobe precetl a diky tomu vsem svym teoriim skalopevne veris.

AKRO (-498) napsal 04.05.2011 v 21:56

Boban78 - Máš toho Rossiho prostě rád!!!

Boban78 (0) napsal 04.05.2011 v 21:03

AKRO tazko to ty alebo ja vieme povedat ako fakt co mal a co nemal! To vie len on sam a jeho tym. Takze tazko to tu mozes prezentovat ako fakt.A to pecenie gum bola vtedy samozrejmost pre viac jazdcov! Tie nove diely tiez nikto nevie ako kto pouzival.Co si pamatam a co som sa docital tak niektore nove diely kvoli spolahlivosti on radsej hned ani nedaval!

AKRO (-498) napsal 04.05.2011 v 20:55

Foxx5 -

AKRO (-498) napsal 04.05.2011 v 20:54

Boban78 - Vale měl téměř vždy nejlepší motorky a technika! Ale i nepřekonatelný Burgess byl dostižen a není jediný, kdo dnes umí udělat vyhrávací motorku! Rossi byl jedinečný v tom, že si vždy dokázal zajistit nejlepšího technika, který mu postavil nejlepší motorku, dále nejlepší podmínky, jako přednostní nové díly během sezóny a třeba i to pečení gum na závod! To vše mu dávalo výhody, kterých on dokázal využít!

Boban78 (0) napsal 04.05.2011 v 20:40

AKRO ako mozes ty vediet aku mal techniku?? Gumy si davalo piect X jazdcov, nebol to len on!!! O minulom roku je asi po Mugelle hlupost sa bavit ale netvrdim ze keby sa mu to nestalo tak ma titul! Som Valeho velky fanusik a chodim kazdy rok na 3-4 velke ceny ale tak ako nemam rad urcitu skupinu Valeho antifans tak isto nemam rad ani urcitu skupinu jeho fans ktory to prehanaju!

Marex (2570) napsal 04.05.2011 v 20:31

//www.motorkari...;fid=25&hl=19490
Tak mi to nedalo a vytvořil jsem na téma tvrdosti soubojů anketku a ejhle! Kde jsou ty davy preferující opatrnou jízdu bez kontaktů a soubojů? Většina z nás chce Simoncelliho, Rossiho i Ianoneho- protože ti tohle umí. Nic jiného z toho neplyne.

AKRO (-498) napsal 04.05.2011 v 20:18

Boban78 - No a není to pravda? Vyhrával jen s nejlepší technikou a dříve navíc si nechával na závod péci gumy! Když neměl nejlepší motorku, ale jen vyrovnanou, tak MS nevyhrál - rok 2006 a 2007! Loni už mu nepomohla ani nejlepší motorka ani zeď mezi ním a Lorenzem!

Foxx5 (633) napsal 04.05.2011 v 20:18

AKRO (78.80.187.xxx) napsal 04.05.11 v 14:13:

Akro tvoje klasický plky a spekulace... i když velice fundovaně a odborně přednesený tak jak ty to umíš...

Předchozí
1 2 3 4 5 6... 7
Následující



TOPlist