Roberto Rolfo: Jsem velmi spokojený

Oficální "tovární" jezdec švýcarské firmy Suter Technology Racing Roberto Rolfo z Itálie absolvoval na novém motocyklu Suter MMX první kilometry a byl hodně spokojen.

Italský "tovární" jezdec Suter MMX Roberto Rolfo testoval minulý týden ve Valencii a odvedl svému švýcarskému partnerovi velmi dobrou práci. 

Firma Suter Racing Technology se tak může v klidu připravovat na další testování. A samotný Rolfo, kterého nahradil v superbikovém týmu "Stiggy Honda" začátkem roku Američan John Hopkins, byl také velmi spokojený. Neoficální měření mu totiž změřilo nejlepší kolo za 1:37,7 min. 


"Bylo to velmi důležité, za optimálních povětrnostních podmínek jezdit ve Valencii. První den jsme se zaměřili na zákaldní zlepšení motocyklu, druhý potom na optimální setup. Ovšem motocykl byl po každém novém vyjetí na trať vždy lepší a lepší", říkal trojnásobný vítěz závodů Grand Prix dvěstěpadesátek. 


Další test Rolfova týmu Italtrans je naplánován do Jerezu, kde bude společně testovat i stáj Kawasaki s Chrisem Vermeulenem.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist