Roberto Rolfo je po prvním dnu nespokojený

S osmnáctým místem není spokojený italský jezdec Roberto Rolfo, který hodlá zítra v Austrálii pořádně zaútočit na lepší pozice.

Osmnáctý čas získal italský jezdec Roberto Rolfo po úvodní části volných tréninků na nedělní Grand Prix Austrálie, když během dnešních dvou tréninkových částí zajel svůj nejrychlejší čas v hodnotě 1:34,373. Proměnlivé počasí přineslo dnes ráno na Phillip Island déšť, zatímco odpoledne naopak sluníčko připravilo kvalitní, suché podmínky.
Roberto Rolfo:
Dnes ráno, během prvního volného tréninku, jsem poté co dráha začala osychat, ihned nalezl dobrý pocit na motocyklu. Ještě na vlhkém povrchu se mi podařilo zajet dobrý čas, ale pak jsem měl nějaké problémy se svým zlepšením. Zlepšili jsme přední část motocyklu a nyní se musíme zaměřit na zadní část. Odpoledne jsem během druhého tréninku udělal nějaké pokroky, ale svůj nejlepší čas jsem o hodně nezlepšil. Zítra se pokusím nalézt větší důvěru do zadní části motocyklu, protože nejvíce ztrácím na výjezdech ze zatáček, když potřebuji přidat plyn.
Andre Laugier (šéftechnik týmu D´Antín Pramac):
Ještě jsme nenalezli správné nastavení motocyklu. Zítra ráno se musíme soustředit na zadní část stroje, zlepšení by nám pomohlo udělat velký krok vpřed.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist